Σάββατο, 27 Απρ.
24oC Αθήνα

Ηράκλειο: Αναβιώνει στο Εφετείο ο θάνατος μητέρας 4 παιδιών σε εργατικό δυστύχημα με απορριμματοφόρο

Ηράκλειο: Αναβιώνει στο Εφετείο ο θάνατος μητέρας 4 παιδιών σε εργατικό δυστύχημα με απορριμματοφόρο
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Ζωντανεύουν εφιαλτικές μνήμες στο Ηράκλειο από το εργατικό δυστύχημα με απορριμματοφόρο. Οι δύο κατηγορούμενοι στο Εφετείο, για την υπόθεση που συντάραξε την Κρήτη…

Η άτυχη γυναίκα έδωσε μάχη για να κρατηθεί στη ζωή αλλά δεν τα κατάφερε. Το εργατικό δυστύχημα στο Ηράκλειο με απορριμματοφόρο αναβιώνει και «ξύνει» μια πληγή που για τους συγγενείς της 46χρονης δεν πρόκειται να κλείσει ποτέ. Η μητέρα 4 παιδιών πλήρωσε με τη ζωή της, μια λάθος απόφαση του οδηγού. Βρέθηκε στην εντατική νοσοκομείου, αλλά παρά τις προσπάθειες των γιατρών υπέκυψε, βυθίζοντας στο πένθος τους στενούς συγγενείς και φίλους της.

Το τραγικό εργατικό δυστύχημα με θύμα την 46ρονη Δήμητρα Σκουρογιαννάκη που σκοτώθηκε όταν, ενώ ώρα εργασίας παρασύρθηκε από απορριμματοφόρο στο Ηράκλειο, αναμένεται να αναβιώσει εντός της ημέρας στο Τριμελές Εφετείο Πλημμελημάτων Ανατολικής Κρήτης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost.gr, στο εδώλιο αναμένεται να κάτσουν εκ νέου ο οδηγός του απορριμματοφόρου και ο τότε προϊστάμενος του Τμήματος Διαχείρισης και Συντήρησης Οχημάτων Καθαριότητας του Δήμου Ηρακλείου οι οποίοι είχαν κριθεί ένοχοι κατά το πρωτοβάθμιο δικαστήριο.

Υπενθυμίζεται, ότι το δικαστήριο επέβαλε στον οδηγό ποινή φυλάκισης 4 χρόνων και έξι μηνών και στον προϊστάμενο ποινή φυλάκισης δύο ετών με την έφεση να έχει αναστέλλουσα δύναμη.

Το δυστύχημα στο Ηράκλειο

Η 46χρονη Δήμητρα Σκουρογιαννάκη, είχε υπάρξει θύμα εργατικού δυστυχήματος στις 20 Ιουνίου 2016, όταν εν ώρα εργασίας, παρασύρθηκε από το απορριμματοφόρο του Δήμου Ηρακλείου, τη στιγμή που βρισκόταν σε εξέλιξη η διαδικασία της αποκομιδής των απορριμμάτων, στην περιοχή των Βουτών.

Η άτυχη γυναίκα, μητέρα τεσσάρων παιδιών, είχε εισαχθεί σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο με τραύματα στην κοιλιακή χώρα και το πόδι της. Μάλιστα είχε υποβληθεί σε αλλεπάλληλες χειρουργικές επεμβάσεις, ενώ λόγω της συνεχούς παραμονής της στην Εντατική είχε προσβληθεί και από ενδονοσοκομειακές λοιμώξεις.

Για δύο μήνες, η 46χρονη Δήμητρα έδινε μάχη με το χρόνο. Δυστυχώς όμως, παρά τις προσπάθειες και τη φροντίδα των γιατρών, ο οργανισμός της δεν άντεξε και κατέληξε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Βενιζέλειου Νοσοκομείου.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις