Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Ηράκλειο: Άνοιξε το γιαούρτι και είδε μέσα στη συσκευασία αυτές τις εικόνες που της προκάλεσαν αηδία

Ηράκλειο: Άνοιξε το γιαούρτι και είδε μέσα στη συσκευασία αυτές τις εικόνες που της προκάλεσαν αηδία

Οι φωτογραφίες με το επίμαχο γιαούρτι κάνουν από το Ηράκλειο το γύρο του διαδικτύου και δίνουν τροφή για συζητήσεις…

Το γιαούρτι που άνοιξε για να φάει μέσα στο σπίτι της, στο Ηράκλειο, έκρυβε εικόνες που δεν μπορούσε να φανταστεί. Η γυναίκα αισθάνθηκε όπως λέει αηδία, όταν μέσα στη συσκευασία είδε μία μύγα. Τράβηξε φωτογραφίες και έψαξε έναν υπεύθυνο για να παραπονεθεί. Όταν τον βρήκε, η συγγνώμη που άκουσε δεν την άφησε ικανοποιημένη.

Ευτυχώς όπως λέει η γυναίκα, η μύγα που είχε μπει στο γιαούρτι ήταν πάνω – πάνω και έτσι την είδε αμέσως. Σκέφτεται τι θα μπορούσε να είχε συμβεί, αν αυτή η μύγα, βρισκόταν στο κάτω μέρος της συσκευασίας. Σε κάθε περίπτωση όπως λέει στο περιβάλλον της η νοικοκυρά, οι εικόνες δείχνουν πως η εταιρεία δεν τηρεί τους κανόνες υγιεινής. Αν το έκανε δεν θα είχε βρεθεί μπροστά σε αυτό το θέαμα.

Μπροστά σε μια πραγματικά εξαιρετικά δυσάρεστη έκπληξη, βρέθηκε μια οικογένεια στο Ηράκλειο της Κρήτης, όταν άνοιξε τη συσκευασία του γιαουρτιού που είχε προμηθευτεί για να καταναλώσει. Όπως αναφέρει η νοικοκυρά του σπιτιού, με το που άνοιξε το καπάκι, είδε τις εικόνες που βλέπετε παρακάτω. Μέσα υπήρχε μία μύγα, με την ίδια να τραβάει τις φωτογραφίες για να έχει τις αποδείξεις.

Όπως αναφέρει το kriti360.gr, αναζητήθηκε κάποιος υπεύθυνος από την εταιρία τυποποίησης του προϊόντος, προκειμένου να του γνωστοποιηθεί το όλο γεγονός. Εκείνος όπως λέει η γυναίκα, αρκέστηκε σε μία συγγνώμη. 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις