Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Ηράκλειο: Αντέχει το πορτοφόλι τους και… έχουν απαιτήσεις – Αλλάζει η εικόνα του λιμανιού (Φωτό)!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Υπάρχει ακόμη ουκρανική ελίτ; Κι όμως ναι, απαντά ένα μεγάλο τουριστικό γραφείο από το Κίεβο που επιμένει ελληνικά…

και μάλιστα θέλει να μεταφέρει , στις αρχές Μαϊου, στην Κρήτη το φεστιβάλ Veselo, το οποίο θα παρακολουθήσουν πάνω από 1.500 πλούσιοι και VIP Ουκρανοί! Ακούγεται περίεργο με τα όσα έχουν συμβεί τον τελευταίο 1,5 χρόνο στην Ουκρανία, αλλά πρόκειται για μια πολύ μεγάλη χώρα, με τεράστιο φυσικό πλούτο και πολλούς πλουσίους, οι οποίοι εξακολουθούν να έχουν λεφτά και να τα σκορπούν κατά το δοκούν, όπως προκύπτει από την αλληλογραφία που έχουν τα ταξιδιωτικά γραφεία τόσο με την περιφέρεια Κρήτης όσο και με άλλους τοπικούς φορείς. Μάλιστα από τον Οργανισμό Λιμένος ζήτησαν και πήραν την έγκριση για να οργανώσουν το φεστιβάλ μπροστά από το ενετικό φρούριο Κούλε!

ΦΩΤΟ από cretalive.gr

ΦΩΤΟ από cretalive.gr

Πρόκειται για ένα φεστιβάλ το οποίο ακολουθούν ανά την Ευρώπη περίπου 1.500 Ουκρανοί «υψηλού και κοινωνικού επιπέδου , που αποτελούν την ελίτ της Ουκρανίας» και ακολουθούν κάθε χρόνο πιστά την διοργάνωση αυτή»! Το φεστιβάλ γίνεται κάθε χρόνο σε διαφορετική πόλη της Ευρώπης, με καλλιτέχνες από την Ουκρανία και η όλη «παράσταση» κρατά μερικές μέρες, καθώς οι επισκέπτες συνδυάζουν διακοπές και διασκέδαση εκτός Ουκρανίας που έτσι κι αλλιώς μυρίζει…μπαρούτι αυτή την περίοδο.

Σύμφωνα με πληροφορίες ταξιδιωτικό γραφείο απευθύνθηκε στην περιφέρεια Κρήτης εκπροσωπώντας γραφείο της Ουκρανίας που έχει όλη την ευθύνη. Η Περιφέρεια και ο ίδιος ο περιφερειάρχης προσωπικά υποσχέθηκαν ότι θα βοηθήσουν, ενώ και ο Οργανισμός Λιμένος Ηρακλείου εξέτασε το αίτημά τους για να παραχωρηθεί η προβλήτα απέναντι από τον Κούλε (δίπλα στο Λιμεναρχείο) έναντι αμοιβής και για μερικές ημέρες ώστε να στηθεί η όλη εκδήλωση.

Πηγή: cretalive.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε