Σάββατο, 27 Απρ.
15oC Αθήνα

Ηράκλειο: Απόπειρα αυτοκτονίας από 17χρονη μαθήτρια Λυκείου – Θρίλερ μέσα και έξω από το σπίτι της

Ηράκλειο: Απόπειρα αυτοκτονίας από 17χρονη μαθήτρια Λυκείου – Θρίλερ μέσα και έξω από το σπίτι της

Στο κόκκινο η αγωνία μετά την απόπειρα αυτοκτονίας που έκανε μια 17χρονη μαθήτρια στο Ηράκλειο της Κρήτης…

Η ανήλικη μαθήτρια έκανε απόπειρα αυτοκτονίας με χάπια, μέσα στο σπίτι της, στο Ηράκλειο. Ευτυχώς κατάλαβε έγκαιρα τι είχε συμβεί ένας συγγενής της, που την έτρεξε σε νοσοκομείο. Εκεί οι γιατροί αποσόβησαν τον κίνδυνο με πλύση στομάχου και πλέον η 17χρονη νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Μία νέα απόπειρα αυτοκτονίας συγκλονίζει την τοπική κοινωνία στο Ηράκλειο, καθώς μία νέα κοπέλα επιχείρησε να βάλει τέλος στη ζωή της. Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα συνέβησαν χθες το μεσημέρι (19-03-2022) όταν μία 17χρονη γυναίκα κατανάλωσε μεγάλη ποσότητα χαπιών με σκοπό να αυτοκτονήσει σε περιοχή του δήμου Μινώα Πεδιάδος.

Ευτυχώς, η κίνησή της έγινε αντιληπτή από οικείο της πρόσωπο με αποτέλεσμα να ειδοποιηθούν οι Αρχές. Άμεσα στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που παρέλαβε την άτυχη κοπέλα και την μετέφερε αρχικά στο Κέντρο Υγείας Αρκαλοχωρίου και στη συνέχεια στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου.

Σύμφωνα με το cretapost.gr, οι γιατροί της έκαναν πλύση στομάχου και αυτή τη στιγμή νοσηλεύεται εκτός κινδύνου. Για το περιστατικό έχει ενημερωθεί η αστυνομία η οποία ερευνά το περιστατικό. Τα αίτια που οδήγησαν την μαθήτρια στην απόπειρα αυτοκτονίας δεν έχουν αποσαφηνιστεί.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις