Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Ηράκλειο: Απρόοπτα στη συναυλία του Γιάννη Χαρούλη – Το πάθος, η αποθέωση και τα επίμαχα στιγμιότυπα – video

Ηράκλειο: Απρόοπτα στη συναυλία του Γιάννη Χαρούλη – Το πάθος, η αποθέωση και τα επίμαχα στιγμιότυπα – video

Ο Γιάννης Χαρούλης έδωσε συναυλία στο Αρκαλοχώρι στο Ηράκλειο. Ο καλλιτέχνης αναφέρθηκε πολλές φορές στο νόημα της αγάπης…

Ένα αυθεντικό γλέντι που μόνο ο ίδιος ξέρει να στήνει, πραγματοποιήθηκε για μια ακόμη φορά στη συναυλία του Γιάννη Χαρούλη στο Αρκαλοχώρι το βράδυ της Τρίτης, στο Ηράκλειο. Ο αγαπητός καλλιτέχνης ερμήνευσε δικά του τραγούδια αλλά και κομμάτια γνωστών καλλιτεχνών όπως του αείμνηστου Νίκου Παπάζογλου.

Μάλιστα στο Ανοιχτό θέατρο Αρκαλοχωρίου γρήγορα στήθηκε ο χορός από όσους βρέθηκαν στη συναυλία καθώς ο γνωστός καλλιτέχνης και το επιτελείο του ξέρει να «ξεσηκώνει» το κοινό του. Ο Γιάννης Χαρούλης αναφέρθηκε αρκετές φορές στο νόημα της αγάπης μιας και στις συναυλίες του έχει συνηθίσει το κοινό σε αναφορές στο νόημα της ζωής αλλά και περιστατικά από την καθημερινότητα.

Το πάθος του καλλιτέχνη δε ήταν τέτοιο, που υπήρξαν και απρόοπτα καθώς δύο φορές έσπασαν χορδές σε μουσικό όργανο. Το γλέντι κράτησε μέχρι τα μεσάνυχτα αλλά ο κόσμος δεν ήθελε να αποχωρήσει και ο καλλιτέχνης συνέχισε με κέφι ερμηνεύοντας μερικά ακόμα τραγούδια. Και οι δύο συναυλίες που έδωσε στο Αρκαλοχώρι κρίθηκαν απόλυτα επιτυχημένες αφού ο κόσμος γέμισε ασφυκτικά το χώρο της συναυλίας.

Η συναυλία του Γιάννη Χαρούλη στο Αρκαλοχώρι

Πηγή: neakriti.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις