Παρασκευή, 3 Μαΐ
19oC Αθήνα

Ηράκλειο: Απροσπέλαστος από αγέλη αδέσποτων σκύλων ο δρόμος στην περιοχή των ΤΕΙ – Δείτε το βίντεο

Ηράκλειο: Απροσπέλαστος από αγέλη αδέσποτων σκύλων ο δρόμος στην περιοχή των ΤΕΙ – Δείτε το βίντεο

Τα αδέσποτα σκυλιά αυξάνονται στην περιοχή και οι κάτοικοι διαμαρτύρονται. Όπως λένε είναι αδύνατον να περπατήσει κανείς στο συγκεκριμένο σημείο στο Ηράκλειο

Τα παράπονα στο Ηράκλειο συνεχίζονται καθώς η αγέλη των αδέσποτων σκύλων παραμένει στο σημείο και τρομοκρατεί τόσο τους μόνιμους κατοίκους, όσο και τους περαστικούς. Οι εικόνες έρχονται από την περιοχή των ΤΕΙ και του Πειραματικού Λυκείου, όπου τα αδέσποτα σκυλιά αυξάνονται με το πέρασμα του χρόνου. Οι επιθέσεις τους τελευταίους μήνες είναι αλλεπάλληλες, με το βίντεο που ακολουθεί να δείχνει την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί.

Μεγάλος είναι ο κίνδυνος πλέον στην περιοχή των ΤΕΙ και του Πειραματικού Λυκείου στο Ηράκλειο από τον μεγάλο αριθμό αδέσποτων σκύλων που έχουν συγκεντρωθεί στο σημείο. Οι κάτοικοι της περιοχής παρά τα συνεχή παράπονα που έχουν κάνει στον δήμο τόσο για την ασφάλειά τους όσο και για την υγιεινή, εισπράττουν όπως λένε αδιαφορία.

Να σημειωθεί, επίσης, ότι η περιοχή εκτός από τους μόνιμους κατοίκους έχει αυξημένη κίνηση αυτήν την περίοδο τόσο από μαθητές του Πειραματικού σχολείου όσο και από φοιτητές του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου, οι οποίοι αδυνατούν να μετακινηθούν πεζοί ή με δίκυκλα, διότι φοβούνται μη γίνουν βορά στα αδέσποτα.

Δείτε στο βίντεο του cretalive.gr, τις εικόνες από το σημείο, που δείχνουν την κατάσταση που επικρατεί με τα αδέσποτα σκυλιά.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις