Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Ηράκλειο: Αρνήθηκε να υπερασπιστεί τον θείο που φέρεται να βίαζε τον 9χρονο ανιψιό του – Η ώρα της αλήθειας!

Ηράκλειο: Αρνήθηκε να υπερασπιστεί τον θείο που φέρεται να βίαζε τον 9χρονο ανιψιό του – Η ώρα της αλήθειας!

Η σύλληψη του 59χρονου προκάλεσε σάλο στο Ηράκλειο. Σύμφωνα με πληροφορίες το μικρό παιδί, εκμυστηρεύτηκε σε φιλικό του πρόσωπο τα όσα βίωνε τα τελευταία χρόνια στα χέρια του θείου του…

Απολογείται εκ νέου ο 59χρονος που κατηγορείται για την σεξουαλική κακοποίηση του ανιψιού του στο Ηράκλειο. Στον 59χρονο, έχουν ασκηθεί διώξεις για τις κατηγορίες του βιασμού και της αποπλάνησης ανηλίκου που δεν έχει συμπληρώσει τα 12 έτη κατ’ εξακολούθηση.

Ο 59χρονος κατά τη σύλληψη του αρνήθηκε τις κατηγορίες που του αποδίδονται. Του αποδίδεται ότι βίαζε το ανήλικο αγόρι κατ’ εξακολούθηση, από το 2016 ως το 2019.

Εν τω μεταξύ, ενόψει της σημερινής απολογίας του 59χρονου, η δικηγόρος από την οποία ζητήθηκε να αναλάβει την υπεράσπιση του, διαχωρίζει την θέση της και απέστειλε την ακόλουθη γραπτή δήλωση: «Πράγματι, μου ζητήθηκε από την οικογένεια του κατηγορουμένου να αναλάβω την υπεράσπιση του. Θα ήθελα να γνωστοποιήσω, προκειμένου να σιωπήσουν οι κακόβουλοι «ψίθυροι», ότι αρνήθηκα την εκπροσώπηση του κατηγορουμένου. Θα παραμείνω πιστή στον αξιακό μου κώδικα, αφήνοντας σε άλλο συνάδελφο να υπηρετήσει το τεκμήριο της αθωότητας».

Η σύλληψη και οι ανατριχιαστικές αποκαλύψεις

Οι αστυνομικοί του τμήματος ανηλίκων που χειρίζονται την υπόθεση είχαν υπό στενή παρακολούθηση τον 59χρονο το τελευταίο διάστημα.

Στα πλαίσια του αυτοφώρου, για  κατοχή όπλου, τον οδήγησαν στο Αστυνομικό Μέγαρο προκειμένου να ξετυλίξουν το κουβάρι της ανατριχιαστικής αυτής καταγγελίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες το μικρό παιδί εκμυστηρεύτηκε σε φιλικό του πρόσωπο τα όσα βίωνε τα τελευταία χρόνια στα χέρια του θείου.

Πηγή: cretalive.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις