Σάββατο, 27 Απρ.
23oC Αθήνα

Ηράκλειο: Αυτή είναι η αδέσποτη σφαίρα που έπεσε σε γήπεδο ενώ έπαιζαν 20 άτομα

Ηράκλειο: Αυτή είναι η αδέσποτη σφαίρα που έπεσε σε γήπεδο ενώ έπαιζαν 20 άτομα

Οργή και φόβος στο Ηράκλειο για την αδέσποτη σφαίρα που έπεσε σε γήπεδο. Από καθαρή τύχη δεν υπήρξαν τραυματισμοί. Έρευνες από την αστυνομία…

Η αδέσποτη σφαίρα πέρασε ξυστά από τα κεφάλια των νεαρών που έπαιζαν σε γήπεδο στο Ηράκλειο. Ευτυχώς όλοι σώθηκαν και δεν υπήρξαν τραυματισμοί. Η ασυνειδησία ορισμένων όμως επανέρχεται στο προσκήνιο, με τις μπαλωθιές στην Κρήτη να συνεχίζονται. Στο ίδιο έργο θεατές οι αστυνομικοί και πάλι, που προσπαθούν να διαπιστώσουν από πού έφυγε η σφαίρα που λίγο έλειψε να οδηγήσει σε τραγωδία.

Την τύχη με το μέρος τους είχαν τουλάχιστον 20 άτομα που βρίσκονταν σε χώρο άθλησης στην περιοχή Κορώνη Μαγαρά στο Ηράκλειο, όταν μια αδέσποτη σφαίρα προσγειώθηκε σε γήπεδο που είναι σε εξέλιξη τουρνουά πάντελ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η σφαίρα – όπως όλα δείχνουν – προήλθε από άσκοπους πυροβολισμούς στην διάρκεια κοινωνικής εκδήλωσης. Έκπληκτοι όσοι βρίσκονταν στο γήπεδο αντίκρυσαν τη σφαίρα που βλέπετε στη φωτογραφία πεσμένη στο χορτάρι και είναι ευχής έργον ότι δεν υπήρξαν τραυματισμοί.

Για το περιστατικό ενημερώθηκε ήδη η αστυνομία και στο χώρο μεταβαίνει κλιμάκιο της Ασφάλειας Ηρακλείου προκειμένου να ερευνηθεί η προέλευση της σφαίρας. Αξίζει να σημειωθεί ότι τις τελευταίες ημέρες στην Κρήτη είχαμε δύο τραυματισμούς – ευτυχώς όχι σοβαρούς – από άσκοπους πυροβολισμούς, μια τουρίστριας από την Ελβετία σε ταβέρνα στον Αποκόρωνα Χανίων και ενός  ηλικιωμένου άνδρα  στη διάρκεια γαμήλιου γλεντιού σε χωριό του Δήμου Πλατανιά. 

Μάλιστα στην περίπτωση του ηλικιωμένου, λίγες ώρες αργότερα αστυνομικοί του ΑΤ Πλατανιά με την παρουσία εισαγγελέα πήγαν στο σπίτι του γαμπρού, όπου και τον συνέλαβαν με την κατηγορία της υπόθαλψης εγκληματία, καθώς δεν κατονόμασε τον υπεύθυνο, ή τους υπεύθυνους για τους άσκοπους πυροβολισμούς.

Πηγή: cretalive.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις