Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Ηράκλειο: Το αυτοκίνητο έκρυβε “ένοχα” μυστικά – Οι 3 φωτογραφίες που δόθηκαν στη δημοσιότητα [pics]

Ηράκλειο: Το αυτοκίνητο έκρυβε “ένοχα” μυστικά – Οι 3 φωτογραφίες που δόθηκαν στη δημοσιότητα [pics]

Στη σύλληψη ενός 37 χρόνου Έλληνα και ενός 34χρονου από το Μαρόκο με την κατηγορία της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών, προχώρησαν οι αστυνομικές Αρχές της Κρήτης. Οι δύο συλληφθέντες…

εντοπίσθηκαν σε περιοχή του Ηρακλείου και όπως ανακοίνωσε η αστυνομία, σε έρευνα που έγινε στο αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν, βρέθηκαν στην κατοχή τους και κατασχέθηκαν: Ποσότητα 165,5 γραμμάρια ηρωίνης, το χρηματικό ποσό των 1.620 ευρώ ως προερχόμενο από παράνομες δραστηριότητες και 4 κινητά τηλέφωνα.

Στη συνέχεια, ακολούθησε έρευνα σε υπαίθριους χώρους που χρησιμοποιούσαν οι δύο άνδρες, κατά τη διάρκεια της οποίας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν έξι αυτοσχέδιες συσκευασίες οι οποίες περιείχαν συνολικά 278,1 γραμμάρια ηρωίνης.

Επιπλέον, σε βάρος του 34χρονου αλλοδαπού σχηματίστηκε δικογραφία για πλαστογραφία πιστοποιητικών και κλοπή, διότι κατά το έλεγχο επέδειξε πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα Αρχών Τσεχίας, για τα οποία είχε δηλωθεί κλοπή.

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, ενώ οι συλληφθέντες με τη σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις