Τρίτη, 30 Απρ.
18oC Αθήνα

Ηράκλειο: Αυτοψία σε αυτοσχέδιες χωματερές που «πνίγουν» την πόλη – Δείτε βίντεο

Ηράκλειο: Αυτοψία σε αυτοσχέδιες χωματερές που «πνίγουν» την πόλη – Δείτε βίντεο

Οι εικόνες με τις αυτοσχέδιες χωματερές προκαλούν οργή στο Ηράκλειο. Ακόμα και κάτω από γέφυρα της εθνικής οδού, τα σκουπίδια παίρνουν όλο και μεγαλύτερο ύψος…

Η αδιαφορία των αρμοδίων και η ασυνειδησία ορισμένων που πηγαίνουν τα σκουπίδια τους, σε σημεία ακατάλληλα, έχουν δημιουργήσει μια σειρά από αυτοσχέδιες χωματερές στο Ηράκλειο. Οι εικόνες δείχνουν τη θλιβερή πραγματικότητα, με πολίτες να ζητούν να μπει ένα τέλος στα όσα ζουν. Για την ώρα πάντως τα σκουπίδια παραμένουν χωρίς να ασχολείται κανείς.

Έκρηξη οργής πολιτών με φόντο τους λόφους σκουπιδιών και τις αυτοσχέδιες χωματερές οι οποίες «πνίγουν» το Ηράκλειο. Χαρακτηριστικές οι εικόνες στην περιοχή Μπεντεβή, κάτω από την γέφυρα της εθνικής οδού, ενώ παρόμοιο σκηνικό επικρατεί και στην ευρύτερη περιοχή Τρεις Βαγιές.

Ασυνείδητοι εναποθέτουν κάθε λογής σκουπίδια πέριξ των κάδων. Έπιπλα, στρώματα, είδη υγιεινής, διάφορες κατασκευές, ογκώδη αντικείμενα, μπάζα, ρούχα, παπούτσια, εξαρτήματα αυτοκινήτων, κλαδιά και όχι μόνο συνθέτουν το σκηνικό που έχει διαμορφωθεί.

Στην περιοχή Κορώνη Μαγαρά, οι αυτοσχέδιες χωματερές αποτελούν μεγάλη πληγή, με τους δημότες να ξεσπούν, κάνοντας λόγο για αδιαφορία από τη δημοτική αρχή. 

Απαράδεκτες εικόνες σε αρκετά σημεία του Ηρακλείου, ενώ μικρή χωματερή άρχισε να σχηματίζεται μια ανάσα από σχολικά συγκροτήματα. 

Πηγή: neakriti.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις