Πέμπτη, 23 Μαΐ
28oC Αθήνα

Ηράκλειο: «Δεν ήταν βιασμός, το ήθελε το παιδί» είπε ο 52χρονος που βασάνιζε δύο αδέρφια και προφυλακίστηκε

Ηράκλειο: «Δεν ήταν βιασμός, το ήθελε το παιδί» είπε ο 52χρονος που βασάνιζε δύο αδέρφια και προφυλακίστηκε

Αποτροπιασμός από τις εξηγήσεις που έδωσε ο 52χρονος στο Ηράκλειο. Κατηγορείται ότι βίαζε τα παιδιά της συντρόφου του, στο σπίτι που έμεναν όλοι μαζί…

Προφυλακιστέος κρίθηκε, μετά την απόλογία του το μεσημέρι της Δευτέρας 6 Ιουνίου ο 52χρονος ο οποίος κατηγορείται ότι κακοποιούσε σεξουαλικά τα δύο παιδιά της συντρόφου του σε χωριό της Μεσσαράς έξω από το Ηράκλειο.

Ο 52χρονος Σύριος, στην απολογία του, υποστήριξε ότι ήρθε μόνο μια φορά σε σεξουαλική επαφή με τον 14χρονο χωρίς την άσκηση βίας ή εξαναγκασμό. Ο κατηγορίες που βαραίνουν τον φερόμενο ως δράστη, είναι ο βιασμός, οι γενετήσιες πράξεις με ανήλικο ή ενώπιον του, κατάχρηση ανηλίκων κατ’ εξακολούθηση, γενετήσιες πράξεις έναντι αμοιβής και παράβαση του νόμου περί όπλων. Σύμφωνα με το neakriti.gr, ο 52χρονος είχε ζητήσει από το δικαστήριο να του ορίσει δικηγόρο για να απολογηθεί.

Ο 52χρονος, σε βάρος του οποίου έχουν ασκηθεί ποινικές διώξεις σε βαθμό κακουργήματος, κατηγορείται ότι βίαζε τα δύο παιδιά 24 και 14 ετών. Υπόθεση που προκάλεσε σοκ και αποτροπιασμό στην τοπική κοινωνία, από τη στιγμή που έγινε γνωστή και άρχισαν να αποκαλύπτονται λεπτομέρειες.

Όπως έχει γίνει γνωστό, στη δικογραφία, όπου καταγράφονται οι δύσκολες συνθήκες διαβίωσης των δύο παιδιών, περιλαμβάνεται και βίντεο, το οποίο φέρεται ο ίδιος ο 14χρονος να τράβηξε, ώστε να έχει αποδείξεις για τα μαρτύρια τα οποία τόσο εκείνος, όσο και ο 24χρονος αδερφός του, άτομο με ειδικές ανάγκες, φαίνεται να περνούσαν τα τελευταία χρόνια στα χέρια του 52χρονου.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ερευνάται ποινικά και η στάση της μητέρας των δύο παιδιών, για την οποία οι αρχές εξετάζουν αν γνώριζε και τι έκανε όλο αυτό το διάστημα.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις