Σάββατο, 27 Απρ.
23oC Αθήνα

Ηράκλειο: Δικάζεται ο πατέρας της 13χρονης που κοιμόταν επί δύο μέρες σε εγκαταλελειμμένο αυτοκίνητο

Ηράκλειο: Δικάζεται ο πατέρας της 13χρονης που κοιμόταν επί δύο μέρες σε εγκαταλελειμμένο αυτοκίνητο

Το Ηράκλειο περιμένει να μάθει τι πραγματικά συνέβη και η 13χρονη έφυγε από το σπίτι της. Ο πατέρας της, καλείται να δώσει εξηγήσεις στη δικαιοσύνη. Αρνείται τους ισχυρισμούς της κόρης του…

Αναπάντητα ερωτήματα και αντικρουόμενοι ισχυρισμοί στο Ηράκλειο, με κεντρικό πρόσωπο ένα 13χρονο κορίτσι. Η ανήλικη έφυγε από το σπίτι της και κοιμήθηκε δύο νύχτες σε εγκαταλελειμμένο αυτοκίνητο. Ανέφερε στους αστυνομικούς πως αιτία για την απόφασή της, ήταν η στάση και η συμπεριφορά του πατέρα της, απέναντι στην ίδια και στις αδερφές της. Ο 41χρονος από την πλευρά του αρνείται τα όσα του καταολογίζει το παιδί του και υποστηρίζει πως την έψαχνε από την πρώτη στιγμή, με τη γυναίκα του.

Στην παιδιατρική κλινική του Βενιζέλειου νοσοκομείου στο Ηράκλειο, φιλοξενείται προσωρινά η 13χρονη που έφυγε από το σπίτι της και δεν την αναζήτησε κανείς. Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες του cretapost.gr, οι αστυνομικές αρχές εξετάζουν με πολύ προσοχή το περιστατικό της παραμέλησης ανηλίκου μετά την καταγγελία που έκανε μόνη της η 13χρονη στις Αρχές.

Ήδη έχει συλληφθεί ο 41χρονος πατέρας της, ενώ ο εισαγγελέας τον παρέπεμψε να δικαστεί σήμερα στο Αυτόφωρο Δικαστήριο Ηρακλείου. Η 13χρονη, σύμφωνα με την καταγγελία της στην αστυνομία, έφυγε από το σπίτι της γιατί δεν άντεχε άλλο την κατάσταση στην οποία ζούσε όλα αυτά τα χρόνια.

Όπως ανέφερε, ο πατέρας της ήταν βίαιος ενώ δεν ενδιαφερόταν για εκείνην και τα αδέρφια της. Έτσι, η ίδια έφυγε από το σπίτι και πήγε σε ένα εγκαταλελειμμένο αυτοκίνητο όπου και έμεινε για δύο βράδια.

Χθες 1η Φεβρουαρίου, η 13χρονη βλέποντας ότι δεν την έχει αναζητήσει κανείς αποφάσισε να πάει στο αστυνομικό τμήμα και να αναφέρει τα όσα βιώνει στους αστυνομικούς.

Εκείνοι μετά την καταγγελία εντόπισαν τον πατέρα και τον συνέλαβαν ο οποίος ανέφερε πως τόσο ο ίδιος όσο και η σύζυγός του έψαχναν μόνοι τους να βρουν την κόρη τους, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Αξίζει να σημειωθεί ότι η υπόθεση εξετάζεται και από τις κοινωνικές υπηρεσίες προκειμένου να βγάλουν ένα πόρισμα.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις