Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Ηράκλειο: Δημοτικός υπάλληλος έπαθε ηλεκτροπληξία ενώ εκτελούσε εργασίες

Ηράκλειο: Δημοτικός υπάλληλος έπαθε ηλεκτροπληξία ενώ εκτελούσε εργασίες

Συναγερμός σήμανε το μεσημέρι στο Δήμου Φαιστού αλλά και στο ΕΚΑΒ, καθώς σημειώθηκε εργατικό ατύχημα στο Πετροκεφάλι, όταν 47χρονος δημοτικός υπάλληλος υπέστη ηλεκτροπληξία.

Το ευτύχημα είναι ότι η κατάσταση της υγείας του 47χρονου υπαλλήλου εξελίσσεται ικανοποιητικά, ωστόσο προβλέπεται σε αυτές τις περιπτώσεις, η νοσηλεία για παρακολούθηση θεωρείται επιβεβλημένη.

Το περιστατικό, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το apopsilive.gr σημειώθηκε γύρω στη μία μετά το μεσημέρι, τη στιγμή που ο 47χρονος δημοτικός υπάλληλος εργαζόταν σε γεώτρηση στο Πετροκεφάλι.

Κάτω από αδιευκρίνιστες ακόμη συνθήκες και ενόσω εκτελούσε εργασίες, το ηλεκτρικό ρεύμα τον «χτύπησε» στα άκρα, με αποτέλεσμα να υπάρξει τραυματισμός στο ένα του χέρι.

Αμέσως σήμανε συναγερμός στον Δήμο Φαιστού αλλά και στο Κέντρο Υγείας Μοιρών όπου μεταφέρθηκε αρχικά ο 47χρονος. Εκεί οι γιατροί έκριναν επιβεβλημένη τη μεταφορά του σε νοσοκομείο του Ηρακλείου. Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έφθασε στο Κέντρο Υγείας και μετέφερε τον δημοτικό υπάλληλο στο Ηράκλειο.

Τα αίτια που προκάλεσαν τη διαρροή του ηλεκτρικού ρεύματος θα διερευνηθούν.

Πηγή: cretapost

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε