Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Ηράκλειο: Ένας από τους πελάτες του σούπερ μάρκετ δεν κοίταζε τις τιμές των προϊόντων…

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISI

Ο πρωταγωνιστής της υπόθεσης μπήκε σε σούπερ μάρκετ του Ηρακλείου και άρχισε να ψωνίζει – Οι κάμερες ασφαλείας κατέγραφαν τα πάντα…

Μπήκε σαν κύριος σε σούπερ μάρκετ χθες το βράδυ στο Ηράκλειο και αφού γέμισε το καρότσι του, έφθασε στο ταμείο. Ο λόγος για έναν 22χρονο από τη Σλοβενία, ο οποίος όταν έφτασε η σειρά του, κατάφερε να αρπάξει χρήματα από το ταμείο και πριν καλά – καλά οι υπάλληλοι καταλάβουν τι είχε συμβεί, να γίνει καπνός. Αυτόπτης μάρτυρας ένας αστυνομικός που υπηρετεί στην ΟΠΚΕ Ηρακλείου και ο οποίος τη δεδομένη στιγμή βρισκόταν εκτός υπηρεσίας.

Άμεσα ειδοποίησε το Κέντρο Επικοινωνιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηρακλείου και λίγο αργότερα αστυνομικοί της Ασφάλειας έσπευσαν στο σημείο που είχε υποδείξει ο συνάδελφός τους. Ο νεαρός άνδρας όταν αντιλήφθηκε τους αστυνομικούς προσπάθησε να ξεφύγει και κατά τη διάρκεια της σύλληψης αντιστάθηκε σθεναρά χωρίς όμως τελικά να καταφέρει να διαφύγει.

Ο 22χρονος συνελήφθη για κλοπή και για αντίσταση κατά της αρχής, ενώ τα κλεμμένα χρήματα επιστράφηκαν στους υπευθύνους του σούπερ μάρκετ. Εντός της ημέρας ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Ηρακλείου.

Πηγή: cretapost.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε