Πέμπτη, 2 Μαΐ
23oC Αθήνα

Ηράκλειο: Εντοπίστηκε ο ασυνείδητος που παρέσυρε και εγκατέλειψε σε τροχαίο οδηγό μηχανής

Ηράκλειο: Εντοπίστηκε ο ασυνείδητος που παρέσυρε και εγκατέλειψε σε τροχαίο οδηγό μηχανής
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKONISSI

Το τροχαίο με εγκατάλειψη στην Αμμουδάρα, βρέθηκε στο επίκεντρο αστυνομικής έρευνας και 3 μέρες μετά την παράσυρση στο Ηράκλειο, ο νεαρός συνελήφθη…

Η παράσυρση στην Αμμουδάρα έστειλε σε νοσοκομείο στο Ηράκλειο, βαριά τραυματισμένο, έναν 33χρονο οδηγό μηχανής. Ο 25χρονος που τον είχε χτυπήσει στο τροχαίο με αυτοκίνητο, πάτησε γκάζι μετά το ατύχημα και έφυγε από την περιοχή. Οι έρευνες και η ανάλυση εικόνων από κάμερες ασφαλείας, ξεσκέπασε την ταυτότητά του. Όπως αποδείχθηκε οδηγούσε το αυτοκίνητο της μητέρας του και επέστρεψε στο σπίτι που έμενε. Η αγωνία για τον τραυματία συνεχίζεται.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για έναν 25χρονο άνδρα που οδηγούσε το αυτοκίνητο της μητέρας του και τα ξημερώματα της Πέμπτης 12 Οκτωβρίου, συγκρούστηκε με δίκυκλο στην Αμμουδάρα στο Ηράκλειο.

Μετά το ατύχημα ο 25χρονος πάτησε γκάζι και έφυγε από το σημείο αφήνοντας τον 33χρονο δικυκλιστή πεσμένο στο έδαφος βαριά τραυματισμένο.

Σύμφωνα με το cretapost.gr, ο 33χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου και νοσηλεύεται ενώ οι αστυνομικοί έπειτα από έρευνα εντόπισαν χθες Κυριακή 15 Οκτωβρίου τον 25χρονο.

Εξαιτίας του ότι είχε παρέλθει το αυτόφωρο δεν συνελήφθη ωστόσο σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του για πρόκληση τροχαίου και εγκατάλειψη τραυματία.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις