Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Ηράκλειο: Επεισόδια με ξύλο, χημικά και δακρυγόνα στην πορεία για τον Δημήτρη Κουφοντίνα (video)

Ηράκλειο: Επεισόδια με ξύλο, χημικά και δακρυγόνα στην πορεία για τον Δημήτρη Κουφοντίνα (video)

Τα επεισόδια στο Ηράκλειο ξεκίνησαν όταν αντιεξουσιαστές πέταξαν καδρόνια σε αστυνομικούς. Έτρεχαν οι γονείς που είχαν πάει βόλτα με τα παιδιά τους…

Ένταση και επεισόδια στο κέντρο του Ηρακλείου με αφορμή την πορεία που πραγματοποιείται με αφορμή την κατάσταση υγείας του Δημήτρη Κουφοντίνα.

Άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου οργάνωσαν για σήμερα στις 12.00 το μεσημέρι συγκέντρωση και πορεία διαμαρτυρίας στα Λιοντάρια. Λίγα λεπτά μετά την έναρξη της συγκέντρωσης προκλήθηκε ένταση ανάμεσα στους αντιεξουσιαστές και τους παρευρισκόμενους αστυνομικούς.

Πολύ γρήγορα η εκτόξευση αντικειμένων από τους διαδηλωτές, έφερε χρήση χημικών δακρυγόνων από τους αστυνομικούς. Αξίζει να σημειωθεί ότι η πολυπληθής ομάδα των αντιεξουσιαστών ξεκίνησε από τα Λιοντάρια έχοντας εφοδιαστεί διάφορα καδρόνια και άλλα αντικείμενα.

Παράλληλα οι αστυνομικοί βρίσκονταν παρατεταγμένοι στην Ίδης και στη Δικαιοσύνης καθώς και στην Δαιδάλου με αποτέλεσμα, ουσιαστικά, να έχουν εγκλωβίσει τους αντιεξουσιαστές υπό το φόβο των επεισοδίων.

Μάλιστα, στο κέντρο του Ηρακλείου βρέθηκαν και κάποιες οικογένειες που κατέβηκαν για να κάνουν μία βόλτα και ήρθαν αντιμέτωπες με τα χημικά. Δεν ήταν λίγοι οι γονείς που καταφέρθηκαν κατά των αστυνομικών φωνάζοντας «ντροπή σας» για τα δακρυγόνα. Δείτε τις εικόνες του creapost.gr…

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις