Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Ηράκλειο: Επιστολή οργής από τουρίστα – Η επίσημη απάντηση για τις εικόνες στο αεροδρόμιο!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Μετά την επιστολή οργής από έναν τουρίστα που ήρθε για διακοπές στην Κρήτης και έφυγε με τις χειρότερες εντυπώσεις, όπως λέει εξαιτίας των άσχημων συνθηκών που αντίκρισε στο αεροδρόμιο Ηρακλείου, ήρθε η απάντηση από τον αερολιμενάρχη Ηρακλείου. Αν και το κακό έχει ήδη γίνει…

αφού ο τουρίστας με αυτά που είδε αναχωρώντας από τον αερολιμένα κάθε άλλo παρά θα διαφημίσει τον τόπο μας στην χώρα τη δική του, από την πλευρά του ο κ. Πλιάκας κάνει λόγο για ένα τυχαίο περιστατικό που σε καμία περίπτωση δεν αντιπροσωπεύει τη συνολική εικόνα του αερολιμένα αλλά και την άποψη των επισκεπτών του αεροδρομίου.

Αναλυτικά ο κ. Πλιάκας τονίζει: «Ο φετινός Ιούνιος είναι σαν τον περσινό Ιούλιο-Αύγουστο. Δεχόμαστε πάρα πολύ κόσμο καθημερινά. Ο εν λόγω επισκέπτης προφανώς έτυχε να βρεθεί στο αεροδρόμιο στον πικ της επισκεψιμότητάς του, εξού και πιθανότατα να είδε κάποιες ουρές, δείγμα όμως του ότι έχουμε πολύ τουρισμό. Τώρα, όσον αφορά στο προσωπικό, είναι αρκετά φιλότιμο και εξυπηρετικό. Υπάρχουν όμως και οι στιγμές της κούρασης, αν σκεφτεί κανείς πόσες χιλιάδες κόσμου εξυπηρετούν σε καθημερινή βάση, ειδικά τώρα το καλοκαίρι. Παρ’ όλα αυτά, είναι πάντα στη θέση του και έτοιμο να προσφέρει τις υπηρεσίες του.

Σχετικά με το θέμα της καθαριότητας, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι από το αεροδρόμιο περνάνε διάφοροι λαοί, με διαφορετικές συμπεριφορές, κουλτούρες και νοοτροπίες. Τόσα άτομα καθημερινά, λοιπόν, είναι λογικό σε κάποια σημεία, κάποιες φορές να τύχει κάποιος να δει έναν παρατημένο καφέ λόγου χάρη, αν και το προσωπικό της καθαριότητας είναι πάντα σε ετοιμότητα. Θα έδινα βάση στην επιστολή αν ακούγονταν μαζικά παράπονα για το αεροδρόμιο. Αν από τα χιλιάδες άτομα που μας επισκέπτονται, ιδίως τώρα το καλοκαίρι, κάποιο μείνει παραπονεμένο, σημαίνει ότι ήταν ένα τυχαίο και μεμονωμένο περιστατικό και όχι η γενική άποψη των επισκεπτών για το αεροδρόμιο».

Ουρές, απροθυμία και ακαθαρσίες στο αεροδρόμιo

Την απάντηση του αερολιμενάρχη προκάλεσε η επιστολή – καταπέλτης για τα κακώς κείμενα του αεροδρομίου Ηρακλείου, τα οποία όπως αποδείχτηκε, δυστυχώς, πήρε μαζί του φεύγοντας, ένας τουρίστας που επισκέφθηκε την Κρήτη μαζί με την οικογένεια του και έστειλε σε ξενοδόχο του νησιού, όπου και διέμενε. Ο David φαίνεται εξοργισμένος από τα όσα συνάντησε στο αεροδρόμιο Ηρακλείου και μάλιστα όπως λέει θα το σκεφτεί πολύ σοβαρά την επόμενη φορά να έρθει στην Κρήτη.

Και πέρυσι που ήρθε, αντιμετώπισε μία εξίσου πολύ κακή κατάσταση στο αεροδρόμιο, αλλά τόσο ο ίδιος όσο και οι δικοί του ήλπιζαν ότι ήταν απλά και μόνο και μόνο επρόκειτο για μία τυχαία κακή στιγμή και για το λόγο αυτό όπως υπογραμμίζει, προσπάθησε να κλείσουν τα μάτια, να το αφήσει πίσω του και να επιστρέψει φέτος εκ νέου στην Κρήτη. Αλλά αυτή τη φορά φαίνεται πως ήταν ακόμη χειρότερα τα πράγματα καθώς όπως σημειώνει ο τουρίστας, υπήρχαν τεράστιες και ανεξέλεγκτες ουρές κακή σήμανση και το λιγοστό προσωπικό του αεροδρομίου φαινόταν απρόθυμο να προσφέρει βοήθεια ή καθοδήγηση και να εξηγήσει την κατάσταση που είχε διαμορφωθεί.

Επίσης αναφέρεται στην βρωμιά που πρωταγωνιστούσε κάνοντας μεταξύ άλλων λόγο για βρώμικα καθίσματα και βρώμικους χώρους φαγητού με άσχημες συνθήκες και στις τουαλέτες που ήταν γεμάτες ακαθαρσίες.  «Και θα μπορούσα να συνεχίσω για το τι συνέβη με το αεροδρόμιο του Ηρακλείου. Αν δεν γίνει κάτι δραστικό για να βελτιωθεί η κατάσταση, εμείς και πολλοί άλλοι δεν θα σκεφτούμε ούτε καν να επιστρέψουμε στην Κρήτη, προσθέτει ο David κλείνοντας την επιστολή του, φανερά απογοητευμένος για την εικόνα που πήρε μαζί του φεύγοντας από την Κρήτη και σίγουρα θα την εξιστορεί και στους δικούς του στην πατρίδα του.

Πηγή: neakriti.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε