Παρασκευή, 26 Απρ.
14oC Αθήνα

Ηράκλειο: Έρχεται από τη Σουηδία για να συναντήσει τον βιολογικό της πατέρα – Η άγνωστη αλήθεια που την βασανίζει [pic]

Ηράκλειο: Έρχεται από τη Σουηδία για να συναντήσει τον βιολογικό της πατέρα – Η άγνωστη αλήθεια που την βασανίζει [pic]

Η 36χρονη φτάνει στο Ηράκλειο με όνειρο να βρει και να συναντήσει τον βιολογικό της πατέρα. Τα στοιχεία που έχει συγκεντρώσει…

To όνομα της είναι Άννα Κάριν, είναι 36 ετών και από τη Σουηδία ταξιδεύει στο Ηράκλειο, με έναν και μοναδικό στόχο: να βρει το βιολογικό πατέρα της, τον οποίο δεν έχει γνωρίσει ποτέ! Η ίδια, μιλώντας αποκλειστικά στο ekriti.gr αναφέρει πως δεν έχει πολλές πληροφορίες για τον πατέρα της. Οπως σημειώνει έχει ξεκινήσει την έρευνα της εδώ και δέκα χρόνια, χωρίς αποτέλεσμα, αν και έχει βρει κάποια σημαντικά στοιχεία, που να την οδηγήσουν σε επιτυχές αποτέλεσμα.

Η Άννα- Κάριν, όπως λέει, έχει υποβληθεί και σε τέστ dna συγκρίνοντας τα αποτελέσματα και θεωρεί πως έχει βρει στοιχεία που την οδηγούν στη Χερσόνησο. Εκεί τον Ιούνιο του 1981 η μητέρα της Πία Ανίτα Σβένσον, εργαζόταν σε μια ντισκοτέκ της περιοχής, το «Μουράγιο».

Στη Χερσόνησο γνώρισε το Νίκο, έναν 24χρονο άνδρα τότε, με τον οποίο ήρθαν πιο κοντά. Συμφωνα με τα στοιχεία που έχει στην κατοχή της η 36χρονη, ο εν λόγω άνδρας ζούσε μεταξύ Χεροσνήσου και Ηρακλείου. Δυστυχώς για εκείνην, δεν έχει κάποια φωτογραφία του, η οποία θα έπαιζε καθοριστικό ρόλο στην αναζήτηση της. Παρόλα αυτά, όπως σημειώνει έχει την ελπίδα μέσα της, πως θα καταφέρει να βρει το βιολογικό της πατέρα.

Πηγή: ekriti.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις