Σάββατο, 27 Απρ.
17oC Αθήνα

Ηράκλειο: «Έσβησε» ο 38χρονος που τραυματίστηκε σε τροχαίο – Δώρισε τα όργανα η οικογένεια

Ηράκλειο: «Έσβησε» ο 38χρονος που τραυματίστηκε σε τροχαίο – Δώρισε τα όργανα η οικογένεια

Θρήνος στο Ηράκλειο! Κατέληξε ο 38χρονος που είχε τραυματιστεί πριν από περίπου ένα μήνα σε τροχαίο. Μέσα στον πόνο της η οικογένεια του νεαρού βρήκε το κουράγιο να δώσει ζωή σε ασθενείς που αναμένουν κάποια σωτήρια μεταμόσχευση.

Ο άτυχος 38χρονος, πατέρας δύο παιδιών απ’ το Ηράκλειο, είχε υποστεί κρανιοεγκεφαλική κάκωση και είχε παρουσιάσει ενδοκρανιακή πίεση μετά από τροχαίο. Διασωληνώθηκε άμεσα από τους διασώστες του ΕΚΑΒ μέχρι να εισαχθεί σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου της πόλης.

Όπως αναφέρει το Creta24.gr, η κατάστασή της υγείας του εξελισσόταν τις τελευταίες εβδομάδες ομαλά έως ότου εμφάνισε ραγδαία επιδείνωση με τον νεαρό άνδρα να καταλήγει κλινικά νεκρός.

Ηράκλειο: Απόφαση αλληλεγγύης  

Πριν καλά – καλά προλάβουν να το συνειδητοποιήσουν, τα μέλη της οικογένειας του 38χρονου Mανώλη Λoυμπάκη πήραν τη γενναία απόφαση να δωρίσουν τα όργανα  του ανθρώπου τους, δίνοντας έτσι ζωή σε άλλους συνανθρώπους τους που έχουν ανάγκη.

Ήδη ολοκληρώθηκε η αερογέφυρα ζωής με την καρδιά να μεταφέρεται στο Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο και τους νεφρούς στο Λαϊκό Νοσοκομείο της Αθήνας, για να δώσουν ζωή σε τρεις ανθρώπους.

Συγγενείς και φίλοι είπαν το «τελευταίο αντίο» στον άτυχο Μανώλη, στον Κρουσώνα.

Με μια συγκινητική ανάρτηση ο φίλος του Νίκος Χατζάκης τον αποχαιρετά:

 

Ο άτυχος Μανώλης είχε τραυματιστεί σοβαρά σε τροχαίο πριν από περίπου ένα μήνα.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις