Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Ηράκλειο: “Ευχαριστώ που με αγαπάτε” – Η αναισθησιολόγος συγκινεί από το κρεβάτι του πόνου!

Ηράκλειο: “Ευχαριστώ που με αγαπάτε” – Η αναισθησιολόγος συγκινεί από το κρεβάτι του πόνου!

Με μια συγκινητική ανάρτησή της η αναισθησιολόγος που τραυματίστηκε μέσα σε ασθενοφόρο τη στιγμή της διακομιδής δύο νεογνών αναφέρεται στην περιπέτεια που βίωσε, από την εντατική του Βενιζελείου. Με λιτό τρόπο ευχαρίστησε τους γιατρούς και όσους στάθηκαν στο πλευρό της…

Στην Εντατική του Βενιζελείου στο Ηράκλειο, αλλά εκτός κινδύνου, νοσηλεύεται η αναισθησιολόγος του Νοσοκομείου Αγίου Νικολάου, η οποία τραυματίστηκε σοβαρά, όταν συνοδεύοντας δύο νεογνά στο Ηράκλειο, το ασθενοφόρο στο οποίο επέβαινε, συγκρούστηκε με άλλο όχημα, στη Λεωφόρο Κνωσού. Η σύγκρουση ήτραν σφοδρή, με αποτέλεσμα η γιατρςό να χτυπήσει σοβαρά και να εισαχθεί στη ΜΕΘ.

Η αναισθησιολόγος ανέβασε στη σελίδα της στο Facebook ένα μήνυμα για να πει ευχαριστώ σε όσους στέκονται στο πλευρό της στην σκληρή δοκιμασία που περνά.

Η ανάρτηση της αναισθησιολόγου

“Θελω να γραψω ενα μεγαλο Ευχαριστώ για την αγάπη το ενδιαφέρον και τη δύναμη που μου διδεται ακόμα κ εδώ μέσα στην Εντατική… θελω να πω οτι ειμαι καλύτερα…

Πονάω Αλλά είμαι καλύτερα χωρίς να κινδύνευω… Ευχαριστώ τους συναδέλφους μου στη ΜΕΘ του Bενιζελειου νοσοκομείου που με φροντίζουν με το καλύτερο τρόπο κ ευχαριστώ συναδέλφους φίλους γνωστούς κ αγνώστους για αυτό που μου δείχνετε από το πρώτο λεπτό του ατυχήματος μας… Δε μπορεί να ξεχαστεί αυτό Πότε!!!έτσι απλά για να σας πω: Ευχαριστώ που με αγαπάτε!”

Πηγή: ekriti.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις