Σάββατο, 4 Μαΐ
16oC Αθήνα

Ηράκλειο: Γαμπρός και πεθερός έγιναν μαλλιά κουβάρια – Μηνύσεις και βαριές κουβέντες στη Χερσόνησο

Ηράκλειο: Γαμπρός και πεθερός έγιναν μαλλιά κουβάρια – Μηνύσεις και βαριές κουβέντες στη Χερσόνησο

Γαμπρός και πεθερός κατέληξαν σε αστυνομικό τμήμα να κάνουν μηνύσεις ο ένας στον άλλον. Κεντρικό θέμα συζήτησης στη Χερσόνησο τα όσα έγιναν…

Γαμπρός και πεθερός έγιναν από «δυο χωριά χωριάτες». Η αιτία του θερμού επεισοδίου παραμένει άγνωστη, αλλά η κατάληξη με τις μηνύσεις που έγιναν, πυροδοτούν μια σειρά από συζητήσεις στη Χερσόνησο και το Ηράκλειο. Οι πληροφορίες δίνουν και παίρνουν για το επεισόδιο.

Αναστάτωση προκλήθηκε το βράδυ της Τετάρτης (27-04-2022), σε χωριό του Δήμου Χερσονήσου στο Ηράκλειο, μεταξύ μίας οικογένειας. Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα συνέβησαν όταν ένας 37χρονος άνδρας κατήγγειλε και μήνυσε τόσο τον 67χρονο πατέρα όσο και τα αδέρφια της συζύγου του, ηλικίας 41 και 43 ετών, ισχυριζόμενος ότι τον απείλησαν και τον εξύβρισαν. 

Την ίδια στιγμή ο πατέρας καθώς και τα αδέρφια της συζύγου του, υπέβαλλαν και εκείνοι μήνυση στον προαναφερόμενο, με τις ίδιες ακριβώς κατηγορίες! Οι τέσσερις άνδρες βρέθηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα Χερσονήσου, με τα αίτια που προκάλεσαν το επεισόδιο να είναι μέχρι στιγμής άγνωστα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του creta24.gr, πιθανόν αιτία για το εν λόγω επεισόδιο, να ήταν ένας τσακωμός μεταξύ του ζευγαριού.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις