Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Ηράκλειο: Γίνεται viral η ανάρτηση εστιάτορα για το κόλπο μεσίτη με την επιχείρησή του

Ηράκλειο: Γίνεται viral η ανάρτηση εστιάτορα για το κόλπο μεσίτη με την επιχείρησή του
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Ο μεσίτης έβαλε πωλητήριο στο εστιατόριο, που είναι ένα από τα πιο γνωστά στο Ηράκλειο. Ο ιδιοκτήτης άρχισε να δέχεται τηλεφωνήματα για προσφορές και όχι μόνο…

Ο μεσίτης στο Ηράκλειο ήθελε όπως αποκαλύπτεται να βρεθεί στο επίκεντρο, για να προωθήσει επιχειρήσεις που είχε στη διάθεσή του και σκέφτηκε ένα κόλπο. Να βάλει πωλητήριο σε ένα από τα πιο γνωστά εστιατόρια της πόλης. Μόνο που οι ιδιοκτήτες δεν γνώριζαν το παραμικρό. Δεν του είχαν δώσει την άδεια να ανεβάσει φωτογραφίες της επιχείρησης αλλά εκείνος το έκεινο. Το κουβάρι της υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται γρήγορα.

Μια απίστευτη κατάσταση βίωσαν οι ιδιοκτήτες επιχείρησης στο κέντρο της πόλης του Ηρακλείου. Μεσίτης «ανέβασε» στα κοινωνικά δίκτυα αγγελία σύμφωνα με την οποία είχαν βάλει πωλητήριο στο κατάστημα εστίασης που διατηρούσαν, ένα από τα γνωστότερα που λειτουργούν στην καρδιά της πόλης τα τελευταία 14 χρόνια.

Οι ιδιοκτήτες άρχισαν να δέχονται τηλέφωνα από φίλους και πελάτες του καταστήματος, οι οποίοι προσπαθούσαν να κατανοήσουν το λόγο για τον οποίο μια τόσο επιτυχημένη επιχείρηση έβαλε πωλητήριο.

Μάλιστα η τιμή που ζητούσε ο υποτιθέμενος πωλητής έφτανε τα 100.000 ευρώ, η οποία για το σημείο και την δυναμική της επιχείρησης χαρακτηρίζεται εξαιρετικά χαμηλή έως εξευτελιστική.

Μετά το πρώτο σοκ, όταν αντίκρισαν την αγγελία στα κοινωνικά δίκτυα, οι ιδιοκτήτες άρχισαν να ψάχνουν τι είχε συμβεί, ενώ κινήθηκαν άμεσα και νομικά.

Όπως προέκυψε από τα πρώτα στοιχεία, ο υποτιθέμενος «πωλητής» χρησιμοποίησε την συγκεκριμένη αγγελία ως δόλωμα για να προσελκύσει πελάτες και να προωθήσει προς πώληση άλλες επιχειρήσεις που πράγματι είχε στη διάθεση του.

Πηγή: creta24.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις