Σάββατο, 27 Απρ.
24oC Αθήνα

Ηράκλειο: Γραφείο τελετών κάνει διαφημιστική καμπάνια με τη φράση «θα σε πάνε τέσσερις»

Ηράκλειο: Γραφείο τελετών κάνει διαφημιστική καμπάνια με τη φράση «θα σε πάνε τέσσερις»

To γραφείο τελετών στο Ηράκλειο κατάφερε να γίνει θέμα συζήτησης στην Κρήτη και όχι μόνο. Αιτία μια σειρά από φωτογραφίες, που συνοδεύεται από 4 λέξεις…

Το γραφείο τελετών στο Ηράκλειο επένδυσε χρήματα για αγορά νέας νεκροφόρας και φρόντισε να το διαφημίσει με έναν άκρως ιδιαίτερο τρόπο. Τα σχόλια τις τελευταίες μέρες στο διαδίκτυο, διαδέχονται το ένα το άλλο. «Όλοι πεθαίνουν για να μπουν σε μία Mercedes» γράφει κάποιος και ένας άλλος συμπληρώνει πως το όχημα «δεν ανεβαίνει ανηφόρα με νεκρά αλλά με νεκρό».

Viral έχει γίνει τις τελευταίες ώρες μια ανάρτηση από γραφείο τελετών στο Ηράκλειο, στην οποία η φράση «θα σε πάνε τέσσερις» έχει άλλη διάσταση. Τουλάχιστον αυτό υποστηρίζουν οι υπεύθυνοι στο creta24.gr.

Και αυτό γιατί οι «τέσσερις» είναι τροχοί και μάλιστα ολοκαίνουργιοι αφού το γραφείο τελετών ανέβασε φωτογραφίες της νέας του νεκροφόρας.

Πολλοί διαδικτυακοί φίλοι έσπευσαν να ευχηθούν το όχημα να είναι καλοτάξιδο -για ποιον δεν ξέρουμε-, ενώ τόσο στη σελίδα του γραφείου τελετών όσο και στο προσωπικό προφίλ του ιδιοκτήτη Κώστα Μπουνάκη τα χιουμοριστικα σχόλια έπεσαν βροχή.

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις