Κυριακή, 28 Απρ.
23oC Αθήνα

Ηράκλειο: Η διάρρηξη εκκλησίας έριξε φως και σε υπόθεση revenge porn – Τι βρέθηκε στο κινητό του δράστη

Η σύλληψη του 30χρονου έφερε στην επιφάνεια νέα στοιχεία για τη δράση του, στο Ηράκλειο. Εκτός από τις κλοπές, διαπιστώνεται εμπλοκή του και σε υπόθεση revenge porn

Σε περιπέτειες μπήκε ένας 30χρονος στο Ηράκλειο που συνελήφθη για κλοπές, την ώρα που προσπαθούσε να τρυπώσει σε εκκλησία. Η έρευνα στο κινητό του, έδειξε ότι εμπλέκεται και σε υπόθεση revenge porn. Πιο συγκεκριμένα είχε καταγράψει πρώην σύντροφό του, χωρίς εκείνη να το γνωρίζει και είχε μοιράσει το υλικό σε τρίτους. 

O 30χρονος που συνελήφθη πριν από περίπου 10 ημέρες ως ο δράστης σειράς κλοπών και στη συνέχεια βρέθηκε στην κατοχή του υλικό revenge porn, σύμφωνα με την Αστυνομία, είναι ο «ποντικός» που εισέβαλε σε σπίτι στο χωριό καταγωγής του, κοντά στο Ηράκλειο και άρπαξε τιμαλφή, λάδι, μέλι κ.α. συνολικής αξίας 1.500 ευρώ.

Η ιδιοκτήτρια του σπιτιού, που κατήγγειλε την κλοπή, την τοποθέτησε χρονικά στο διάστημα από τις 19 Αυγούστου ως τις 16 Σεπτεμβρίου, κατά το οποίο απουσίαζε.

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, ο 30χρονος συνελήφθη επ’ αυτοφώρω, την ώρα που επιχειρούσε να διαρρήξει εκκλησία. Από την προανάκριση προέκυψε ότι ήταν ο δράστης 14 κλοπών, ενώ είχε αποπειραθεί να κλέψει άλλες δύο φορές.

Επίσης, στην κατοχή του βρέθηκαν φωτογραφίες και βίντεο με προσωπικές στιγμές της πρώην συντρόφου του που κατείχε, χωρίς την συγκατάθεσή της και είχε διαμοιράσει σε τρίτους.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις