Παρασκευή, 26 Απρ.
14oC Αθήνα

Ηράκλειο: Η φυλακή δεν εμπόδισε τη δράση του – Παρέμεινε εγκέφαλος και απαιτητικός [pics]

Ηράκλειο: Η φυλακή δεν εμπόδισε τη δράση του – Παρέμεινε εγκέφαλος και απαιτητικός [pics]
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ από intime

Νέες αποκαλύψεις για τα όσα συμβαίνουν στις ελληνικές φυλακές. Αυτή τη φορά η υπόθεση εκτυλίχθηκε στην Κρήτη…

Διακίνηση ναρκωτικών υπό τις εντολές 63χρονου, που βρισκόταν έγκλειστος στις φυλακές. Οι αποκαλύψεις, άρχισαν να διαδέχονται η μία την άλλη, μετά την πρωινή σύλληψη δύο ατόμων που ενεργούσαν για λογαριασμό του.

Ειδικότερα, όπως ανακοινώθηκε από την αστυνομία, κατά την διάρκεια της επιχείρησης εντοπίστηκαν ένας 33χρονος με τον 41χρονο να κινούνται με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του πρώτου.

Ακολούθησε έρευνα στους ίδιους, στο εν λόγω όχημα και στην οικία του 33χρονου, κατά τη διάρκεια της οποίας βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν: 166 γραμμάρια ηρωίνης, 480 ml μεθαδόνη, 4 διαδερμικά έμπλαστρα εμποτισμένα με φαιντανύλη, μικροποσότητα κάνναβης, ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας, ναρκωτικά δισκία χωρίς την απαραίτητη από το Νόμο ιατρική συνταγή και ένα κινητό τηλέφωνο.

Στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης αστυνομικής έρευνας, προέκυψε ότι οι δύο λειτουργούσαν κατ’ εντολή 63χρονου, ο οποίος είναι έγκλειστος σε Κατάστημα Κράτησης.

Οι εικόνες μετά τις δύο πρωινές συλλήψεις

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηρακλείου, ενώ οι συλληφθέντες με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Πηγή: cretalive.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις