Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Ηράκλειο: ”Κατέγραψε τον βιασμό μου σε κάμερα” – Ανάβει φωτιές η καταγγελία της ανήλικης κοπέλας!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Αντιμέτωπος με βαριές κατηγορίες βρίσκεται ο 33χρονος, που συνελήφθη μετά από καταγγελία για βιασμό ανήλικης…

από την Αλβανία. Ο νεαρός, ο οποίος παραμένει υπό κράτηση, αναμένεται να απολογηθεί εντός της ημέρας ενώπιον της αρμόδιας ανακρίτριας Ηρακλείου. Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει αφορούν σε βιασμό κατ’ εξακολούθηση, παραγωγή και κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας, αποπλάνηση ανηλίκου που έχει συμπληρώσει τα 14 έτη αλλά όχι τα 15, παράνομη βία, ενώ βαρύνεται και με άλλες κατηγορίες που δεν σχετίζονται με την κύρια υπόθεση.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 33χρονος αρνείται ότι βίασε την ανήλικη. Φέρεται να υποστηρίζει ότι οι ερωτικές συνευρέσεις τους έγιναν και με δική της θέληση, χωρίς την άσκηση βίας ή εκβιασμών. Φέρεται μάλιστα να επικαλείται και κάποιες ιδιόχειρες σημειώσεις της ανήλικης, στις οποίες κατά τους ισχυρισμούς που προβάλλονται, η 15χρονη του εξομολογείται τον έρωτα της.

Η ανήλικη πάντως επιμένει και υποστηρίζει ότι ο κατηγορούμενος κατέγραφε τον βιασμό της σε κάμερα. Η υπόθεση που έχει γίνει θέμα συζήτησης στην τοπική κοινωνία, αναμένεται να ξεκαθαρίσει σήμερα ενώπιον της δικαιοσύνης…

Πηγή: cretalive.gr

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε