Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

Ηράκλειο: Κατέρρευσε από το αλκοόλ σε μπαρ 17χρονη μαθήτρια – Σκηνές πανικού μπροστά στους φίλους της

Ηράκλειο: Κατέρρευσε από το αλκοόλ σε μπαρ 17χρονη μαθήτρια – Σκηνές πανικού μπροστά στους φίλους της

Το αλκοόλ έστειλε στο νοσοκομείο μια 17χρονη, που είχε βγει με την παρέα της να διασκεδάσει στο Ηράκλειο. Συνελήφθη ο υπεύθυνος του καταστήματος…

Στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ηρακλείου οδηγήθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής 20 Φεβρουαρίου μια ανήλικη σε κατάσταση μέθης. Το κορίτσι που δεν έχει συμπληρώσει το 18ο έτος βρέθηκε στα επείγοντα του νοσοκομείου, έχοντας καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ.

Στην ανήλικη παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και επέστρεψε στο σπιτι της, ενώ συνελήφθη ο υπεύθυνος του καταστήματος διασκέδασης στο οποίο η ανήλικη βρισκόταν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 17χρονη βρισκόταν με την παρέα της σε μπαρ, όταν ξαφνικά άρχισε να μην αισθάνεται καλά. Αιτία το αλκοόλ που είχε καταναλώσει. Ξαφνικά άρχισε να χάνει τις αισθήσεις της και κατέρρευσε με τους φίλους της να βρίσκονται αρχικά σε κατάσταση πανικού. Στο μπαρ κλήθηκε ασθενοφόρο και η κοπέλα μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.

Ο 27χρονος υπεύθυνος του μπαρ συνελήφθη. Φέρεται να είπε πως δεν κατάλαβε το παραμικρό. Διαπίστωσε τι είχε συμβεί όταν είδε κινητικότητα στο σημείο που είχε καταρρεύσει η μικρή και όπως είπε έτρεξε για να τη βοηθήσει. Για την περιπέτεια ενημερώθηκαν και οι γονείς της 17χρονης, που έσπευσαν στο νοσοκομείο από την πρώτη στιγμή.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις