Πέμπτη, 18 Απρ.
20oC Αθήνα

Ηράκλειο: Κατέρρευσε αυτό το μπαλκόνι από τη μια στιγμή στην άλλη – Σκηνές πανικού στη γειτονιά

Ηράκλειο: Κατέρρευσε αυτό το μπαλκόνι από τη μια στιγμή στην άλλη – Σκηνές πανικού στη γειτονιά

Έντρομοι οι ένοικοι του σπιτιού διαπίστωσαν ότι το μπαλκόνι του σπιτιού τους, είχε καταρρεύσει. Λίγο νωρίτερα είχαν ακούσει ένα δυνατό θρόυβο που ήταν αδύνατον να τους υποψιάσει γι’ αυτό που επρόκειτο να ακολουθήσει στο Ηράκλειο

Για καλή τους τύχη οι ένοικοι του σπιτιού στο Ηράκλειο, δεν βρίσκονταν στο μπαλκόνι την επίμαχη στιγμή. Ήταν μέσα όταν ξαφνικά άκουσαν ένα ισχυρό θόρυβο. Μόλις βγήκαν είδαν το μεγαλύτερο τμήμα του μπαλκονιού να έχει πέσει στο δρόμο και πάνω σε παρκαρισμένα αυτοκίνητα. Το τι οδήγησε σε αυτή την κατάρρευση, αναμένεται να φανεί μετά την έρευνα που θα γίνει. Με τους ίδιους να είναι πεπεισμένοι πως πρόκειται για κακοτεχνία του κατασκευαστή.

Τσιμεντένια πρόσοψη πρώτου ορόφου κατέρρευσε παρασύροντας και το μπαλκόνι σε γειτονιά του Ηρακλείου το βράδυ της Δευτέρας 14 Φεβρουαρίου. Ειδικότερα, το περιστατικό έλαβε χώρα νωρίς το βράδυ στις Μεσαμπελιές και πιο συγκεκριμένα στην οδό Ευμαθίου 10, όταν περαστικοί άκουσαν δυνατούς θορύβους και έντρομοι είδαν τσιμεντένια πρόσοψη να έχει παρασύρει ένα ολόκληρο μπαλκόνι και να έχει καταρρεύσει πέφτοντας σε ένα όχημα το οποίο ήταν σταθμευμένο έξω από το σπίτι.

Σύμφωνα με πληροφορίες στο σημείο έσπευσε η Δημοτική Αστυνομία, ενώ περαστικοί σταμάτησαν για να βοηθήσουν. Μάλιστα όπως αναφέρουν οι μαρτυρίες «από θαύμα δεν θρηνήσαμε θύματα καθώς εκείνη τη στιγμή δεν περνούσε κάποιος περαστικός».

Μάρτυρες του παραστατικού αναφέρουν, ότι έχουν πέσει τόνοι μπετόν. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις το σπίτι, που έχει υποστεί μεγάλη ζημιά, είναι κατασκευής του 1996 με 1998. Δείτε τις εικόνες του zarpanews.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις