Δευτέρα, 3 Ιουν.
31oC Αθήνα

Ηράκλειο: Κοριτσάκι 3 ετών περπατούσε ολομόναχο σε δρόμο της πόλης, συνελήφθη η μητέρα και ο σύντροφός της

Ηράκλειο: Κοριτσάκι 3 ετών περπατούσε ολομόναχο σε δρόμο της πόλης, συνελήφθη η μητέρα και ο σύντροφός της
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Το μικρό κοριτσάκι εντοπίστηκε από περαστική στο Ηράκλειο. Το παιδί περπατούσε ολομόναχο σε δρόμο της πόλης. Λίγο αργότερα η μητέρα της μικρής και ο σύντροφός της, βρίσκονταν με χειροπέδες…

Με τον κίνδυνο ατυχήματος στο Ηράκλειο να είναι ορατός, το τρίχρονο κοριτσάκι απέφυγε τα χειρότερα, επειδή μια γυναίκα το πλησίασε και προσφέρθηκε να το βοηθήσει. Όπως διαπιστώθηκε η μικρή έφυγε από το σπίτι που έμενε με τη μητέρα και τον σύντροφό της χωρίς να γίνει αντιληπτή. Άρχισε την περιπλάνησή του, στην περιοχή, με την αστυνομία να ειδοποιείται και να ξετυλίγει το κουβάρι της υπόθεσης.

Όλα έγιναν χθες το μεσημέρι (20-05-2024), όταν το τρίχρονο κοριτσάκι, είδε μια περαστική και σταμάτησε για να το ρωτήσει γιατί είναι μόνο και αν ψάχνει την οικογένειά του.

Σύμφωνα με το cretalive.gr, η γυναίκα ειδοποίησε την αστυνομία και όπως διαπιστώθηκε, μητέρα του παιδιού είναι μια 21χρονη Ελληνίδα, η οποία είχε αναθέσει στον 21χρονο Παλαιστίνιο σύντροφό της να προσέχει το κοριτσάκι, ωστόσο για λόγους που δεν έχουν αποσαφηνιστεί, το παιδί διέφυγε της προσοχής του άνδρα και βρέθηκε μόνο στο δρόμο.

Οι αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψη τόσο της μητέρας όσο και του συντρόφου της για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις