Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Ηράκλειο: Η μαύρη μέρα του διαρρήκτη – Τον πρόδωσαν τα βίντεο και τα αποτυπώματα!

Ηράκλειο: Η μαύρη μέρα του διαρρήκτη – Τον πρόδωσαν τα βίντεο και τα αποτυπώματα!

Είχε ξαφρίσει καταστήματα στο Ηράκλειο, αλλά σήμερα το πρωί, με το πρώτο φως της μέρας, είχε μια δυσάρεστη επίσκεψη και κατέληξε στο Αστυνομικό Μέγαρο με χειροπέδες…

Ο λόγος για έναν άνδρα Ρομά από τον καταυλισμό της Νέας Αλικαρνασού ο οποίος σύμφωνα με τα όσα του αποδίδουν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηρακλείου, εμπλέκεται σε περισσότερες από δέκα υποθέσεις κλοπών και διαρρήξερων σε καταστήματα της πόλης.

Ο ξαφνικός έλεγχος που έκαναν το πρωί οι αστυνομικοί στον καταυλισμό, είχε τα επιθυμητά αποτελέσματα. Και ο κλέφτης βρέθηκε αλλά και διάφορα διαρρηκτικά εργαλεία τα οποία πρόδωσαν τη δράση του. Κατά τον έλεγχο των αστυνομικών, βρέθηκε και ένα μαχαίρι και ο νεαρός άνδρας συνελήφθη για το νόμο περί όπλων ενώ στη συνέχεια βγήκαν στην επιφάνεια και οι κλοπές που είχε κάνει τους τελευταίους έξι περίπου μήνες.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο συγκεκριμένος άνδρας έχει ταυτοποιηθεί για τις κλοπές και τις διαρρήξεις, τόσο από τα αποτυπώματα που άφηνε κατά τη διάρκεια της δράσης του όσο και από βίντεο ενώ η λεία του από τις κλοπές και τις διαρρήξεις, είναι μεγάλη.

Πηγή: ekriti.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις