Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

Ηράκλειο: Η μεγάλη αλλαγή της ανήλικης που έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού – “Με πήγαιναν από σπίτι σε σπίτι”!

Ηράκλειο: Η μεγάλη αλλαγή της ανήλικης που έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού – “Με πήγαιναν από σπίτι σε σπίτι”!

Στα 16 της χρόνια έζησε έναν ανείπωτο εφιάλτη. Ο ομαδικός βιασμός είχε συγκλονίσει το Ηράκλειο και ολόκληρη τη χώρα…

Ο ομαδικός βιασμός 16χρονης στο Ηράκλειο, αναβιώνει στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο Ανατολικής Κρήτης. Η άτυχη κοπέλα έζησε τον ανείπωτο εφιάλτη τον Αύγουστο του 2011. Τότε είχε πέσει θύμα των αρρωστημένων ορέξεων τουλάχιστον 10 ανδρών, που την ακινητοποίησαν και τη βίασαν διαδοχικά.

Οι δράστες τη μετέφεραν από σπίτι σε σπίτι και τη βίαζαν, ενώ της προσέφεραν και ναρκωτικά σε εισπνεόμενη μορφή. Για την υπόθεση είχαν καταδικαστεί ένας Έλληνας και ένας Αλβανός οι οποίοι σήμερα κάθονται ξανά στο εδώλιο του δικαστηρίου. Η 23χρονη σήμερα κοπέλα κατάφερε να ξεπεράσει το τραγικό αυτό συμβάν και προχώρησε τη ζωή της ενώ σήμερα σπουδάζει ιατρική.

Το χρονικό της υπόθεσης στο Ηράκλειο

Η καταγγελία έγινε δύο μέρες μετά το περιστατικό τον Αύγουστο του 2011, καθώς όπως είπε η 16χρονη συνήλθε δύο μέρες μετά, σε ένα σπίτι στις Πατέλες.

Όπως είπε η ίδια το πρώτο περιστατικό συνέβη σε σπίτι στις Βασιλειές, όπου ένας 26χρονος με τον οποίο διατηρούσε σχέσεις στο παρελθόν της έδωσε ηρωίνη για να κάνει χρήση. Στη συνέχεια τη βίασε εκμεταλλευόμενος την κατάσταση στην οποία είχε φτάσει λόγω της χρήσης ουσιών, ενώ κατόπιν τη μετέφερε σε διάφορα σπίτια στις Πατέλες και τα Δειλινά όπου και οι υπόλοιποι τη βίασαν εκμεταλλευόμενοι την κατάστασή της.

Το 16χρονο κορίτσι παραδέχτηκε ότι έκανε χρήση ναρκωτικών, ωστόσο, επιμένει ότι ουδέποτε συναίνεσε στις πράξεις αυτές. Οι αρχές εξετάζουν τις συνθήκες υπό τις οποίες συνέβη ο ομαδικός βιασμός της κοπέλας, από περίπου 10 άτομα που την εξανάγκαζαν σε συνεχή συνουσία, κατά φύση και παρά φύση.

Πηγή: cretalive.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις