Σάββατο, 27 Απρ.
15oC Αθήνα

Ηράκλειο: Νέα στοιχεία μετά την καταγγελία 13χρονης για βιασμό από συμμαθητή της – Το βίντεο που προκάλεσε σάλο

Ηράκλειο: Νέα στοιχεία μετά την καταγγελία 13χρονης για βιασμό από συμμαθητή της – Το βίντεο που προκάλεσε σάλο

Αντιμέτωπος με την κατηγορία της προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας και της διακίνησης πορνογραφικού υλικού σε βάρος συμμαθήτριας του, βρίσκεται ένας 13χρονος στην Κρήτη…

Ανήμερα της Κυριακής του Πάσχα, στις 2 Μαΐου, επέλεξε ένας 13χρονος μαθητής από το Ηράκλειο της Κρήτης να εξαναγκάσει μια συμμαθήτρια του σε σεξουαλική πράξη, την ίδια ώρα που άλλοι τέσσερις συμμαθητές του, τού κρατούσαν τσίλιες. Οι τελευταίοι αντιμετωπίζουν την κατηγορία της συνέργειας.

Ο 13χρονος μαθητής κατηγορείται για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας για βία και διακίνηση πορνογραφικού υλικού σε βάρος της συνομήλικης μαθήτριας του. Απ ο,τι φαίνεται, εκτός από τους συμμαθητές του, που κρατούσαν τσίλιες, την πράξη είδε μέσω του video που τράβηξε ο 13χρονος και άλλο ένα άτομο.

Το γεγονός αναστάτωσε ακόμα περισσότερο την 13χρονη αλλά και την οικογένεια της που είδε το παιδί της να υποφέρει. Μάλιστα, σύμφωνα με την καταγγελία, ο 13χρονος φέρεται ότι κατά κάποιο τρόπο απείλησε το κορίτσι ότι θα δημοσιοποιήσει το βίντεο αν δεν επαναλαμβανόταν το μεταξύ τους σκηνικό.

Πρώτος από όλους πάντως ανακάλυψε το περιστατικό άλλο συγγενικό πρόσωπο της 13χρονης το οποίο ήταν και αυτό που κίνησε το θέμα της καταγγελίας η οποία και έγινε στις 4 Μαΐου.

Click4more: Ηράκλειο: Καταγγελίες φρίκης σε σχολείο – «Μαθητής βίασε 13χρονη και άρχισε να διακινεί το επίμαχο βίντεο»

Την ίδια μέρα κλήθηκε στην αρμόδια ανακρίτρια και ο 13 χρονος ο οποίος αρνήθηκε τις κατηγορίες για βία και βιασμό και έδωσε τις δικές του εξηγήσεις για το τι συνέβη Μετά την απολογία του πάντως και λόγω ανηλικότητας, 0 13 χρονος επέστρεψε σπίτι του, ενώ θα παρακολουθείται από επιμελητή ανηλίκων. Η υπόθεση βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο στάδιο της προανάκρισης.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις