Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Ηράκλειο: Νέες πληροφορίες για το αγοράκι που “έσβησε” από ανακοπή

Ηράκλειο: Νέες πληροφορίες για το αγοράκι που “έσβησε” από ανακοπή

Σοκαρισμένο παραμένει το Ηράκλειο από την τραγική είδηση του θανάτου του 8χρονου αγοριού που άφησε την τελευταία του πνοή όταν σταμάτησε να χτυπάει η καρδιά του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, το άτυχο αγοράκι από το Ηράκλειο αντιμετώπιζε χρόνια προβλήματα υγείας που προφανώς επιβάρυναν την κατάστασή του.

Click4more: Ηράκλειο: Πέθανε από ανακοπή πεντάχρονο αγοράκι! Σε κατάσταση σοκ οι γονείς του

Η οικογένεια του οκτάχρονου που είναι συγκλονισμένη έχει άλλο ένα παιδί 4 ετών. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι μετά το τραγικό συμβάν η αδελφή της μητέρας μετέβη σε κατάστημα με παιδικά ρούχα, ζητώντας να πάρει το καλύτερο παιδικό κοστούμι.

Η πωλήτρια αυθόρμητα ρώτησε αν πρόκειται για βάπτιση με την θεία του παιδιού να απαντάει: “Όχι, για κηδεία…”.

Ηράκλειο: Το χρονικό της τραγωδίας

Οι γονείς του παιδιού ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ με τους γιατρούς και τους διασώστες να καταβάλλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να το κρατήσουν στη ζωή.

Click4more: Ηράκλειο: Τι λέει το νοσοκομείο για το 5χρονο αγοράκι που πέθανε ξαφνικά

Δυστυχώς όμως το μικρό παιδί δεν άντεξε και άφησε την τελευταία του πνοή στα ΤΕΠ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια του.

Σύμφωνα με τον Διοικητή του ΠΑΓΝΗ, “οι γιατροί κατέβαλλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να το επαναφέρουν, όμως δυστυχώς αυτό δεν κατέστη δυνατόν”.

Φως στα ακριβή αίτια του θανάτου θα ρίξει η νεκροψία – νεκροτομή.

πηγή: cretapost.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις