Σάββατο, 27 Απρ.
15oC Αθήνα

Ηράκλειο: Νέο τροχαίο στον ΒΟΑΚ – Εγκλωβίστηκαν τρία άτομα

Ηράκλειο: Νέο τροχαίο στον ΒΟΑΚ – Εγκλωβίστηκαν τρία άτομα

Ένα ακόμη τροχαίο ατύχημα, το δεύτερο μέσα σε λίγες ώρες σημειώθηκε αυτήν την φορά στην Ε.Ο. Ηρακλείου – Μοιρών στο ύψος της διασταύρωσης του Αγ. Θωμά.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ekriti.gr, διερχόμενα οχήματα συγκρούστηκαν με αποτέλεσμα να εγκλωβιστούν 3 άτομα.

Αμέσως στο σημείο έσπευσαν 3 οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με 11 άνδρες από τον 1ο Πυροσβεστικό Σταθμό Ηρακλειου και την ΕΜΑΚ.

Οι 2 από τους 3 επιβαίνοντες των ΙΧ αυτοκινήτων είχαν ήδη απεγκλωβιστεί πριν φτάσουν οι δυνάμεις της Π.Υ στο σημείο και τους είχε ήδη παραλάβει ασθενοφόρο προκειμένου να τους μεταφέρει στο Κέντρο Υγείας Αγίας Βαρβάρας.

Οι πυροσβεστικές δυνάμεις κατάφεραν να απεγκλωβίσουν και το τρίτο άτομο.

Υπενθυμίζεται πως νωρίτερα σήμερα τροχαίο ατύχημα σημειώθηκεστην Εθνική Οδό, λίγα μέτρα πρίν τη ράμπα της Κνωσού, όταν διερχόμενο όχημα εξετράπη της πορείας του και ανετράπη – κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες – ενώ ο οδηγός εγκλωβίστηκε εντός του οχήματος και αμέσως σήμανε συναγερμός για τον απεγκλωβισμό του.

Στο σημείο έσπευσαν 2 οχήματα της Πυροσβεστικής προκειμένου να απεγκλωβίσουν τον οδηγό καθώς και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Μετά από έντονη προσπάθεια, οι άνδρες της Π.Υ. κατάφεραν να απεγκλωβίσουν τον οδηγό, τον οποίο παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ προκειμένου να τον μεταφέρει στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο, καθώς έχει τραυματιστεί στο άνω άκρο.

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις