Κυριακή, 28 Απρ.
24oC Αθήνα

Ηράκλειο: Ο 23χρονος Μαρίνος θύμα στο τροχαίο δυστύχημα επί της λεωφόρου 62 Μαρτύρων

Ηράκλειο: Ο 23χρονος Μαρίνος θύμα στο τροχαίο δυστύχημα επί της λεωφόρου 62 Μαρτύρων

Ο νεαρός εκτοξεύτηκε από τη μηχανή που οδηγούσε στο Ηράκλειο και σκοτώθηκε ακαριαία. Αυτοψία στον τόπο που σημειώθηκε το τροχαίο δυστύχημα…

Ένα νέο παιδί γεμάτο όνειρα. Ο 23χρονος Μαρίνος άφησε ακαριαία την τελευταία του πνοή, μετά από τροχαίο δυστύχημα στο Ηράκλειο της Κρήτης. Η τραγική είδηση βύθισε στο πένθος τους στενούς συγγενείς και φίλους του. Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει το χτύπημα της μοίρας. Ο νεαρός τη νύχτα του δυστυχήματος δεν φορούσε προστατευτικό κράνος και αυτό όπως αποδείχθηκε, εκμηδένισε τις όποιες ελπίδες είχε να κρατηθεί στη ζωή, μετά τη σφοδρή σύγκρουση με αυτοκίνητο.

Ανείπωτος είναι ο πόνος για τον θάνατο του 23χρονου Μαρίνου στο Ηράκλειο, που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα αργά το βράδυ της Δευτέρας 4 Δεκεμβρίου. Ο Μαρίνος ενεπλάκη σε τροχαίο και βρέθηκε κάτω από τις ρόδες του ΙΧ που οδηγούσε μία 28χρονη κοπέλα. Μεταφέρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του στο Βενιζέλειο νοσοκομείο όπου απλώς διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Ο άτυχος νεαρός εκτοξεύτηκε από τη μηχανή και «σφήνωσε» κάτω από ΙΧ. Αν και στο σημείο έφτασε άμεσα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ο 23χρονος μεταφέρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Ο 23χρονος φέρεται να μην φορούσε προστατευτικό κράνος, ενώ τα αιτία πρόκλησης του δυστυχήματος διερευνά η Τροχαία Ηρακλείου. Στο σημείο της τραγωδίας επιχείρησαν για τον απεγκλωβισμό του 23χρονου, 12 πυροσβέστες που έφτασαν με 4 οχήματα.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες του creta24.gr, από το σημείο που ξεψύχησε ο άτυχος Μαρίνος στο Ηράκλειο.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις