Παρασκευή, 24 Μαΐ
22oC Αθήνα

Ηράκλειο: Ο κλέφτης που δήλωσε προστάτης – Το φυσάει αυτό που έπαθε και δεν κρυώνει με τίποτα!

Ηράκλειο: Ο κλέφτης που δήλωσε προστάτης – Το φυσάει αυτό που έπαθε και δεν κρυώνει με τίποτα!

Δεν έχει προηγούμενο αυτό που συνέβη σε χωριό του Ηρακλείου. Πίστευε ότι δεν υπήρχε ο παραμικρός λόγος ανησυχίας και έτσι αποφάσισε να σταματήσει για καφέ…

Πίστεψε ότι το να κλέψει ένα από τα ηλεκτροκίνητα πατίνια της εταιρείας FLIIP θα ήταν εύκολη υπόθεση και ουδείς θα τον έπαιρνε χαμπάρι. Διαψεύστηκε όμως οικτρά αφού οι υπεύθυνοι μέσω της ειδικής εφαρμογής εντοπισμού, είχαν την δυνατότητα να παρακολουθούν καρέ-καρέ την διαδρομή που έκανε μέχρι να φθάσει στο κεφαλοχώρι όπου ζει. Έτσι έδωσαν το ακριβές στίγμα στην Αστυνομία για την προβλεπόμενη διαδικασία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι υπεύθυνοι αντιλήφθηκαν αμέσως ότι πρόκειται για κλοπή αφού, με βάση το σήμα που δέχτηκαν, το ηλεκτροκίνητο πατίνι κινούνταν εκτός της επιτρεπόμενης ζώνης που έχουν οριοθετήσει στην πόλη του Ηρακλείου. Ερμηνεύοντας μάλιστα τις ενδείξεις που τους έδινε η εφαρμογή, κατάλαβαν ότι ο μακρυχέρης δεν το πήρε σπρώχνοντας το αλλά το φόρτωσε πλαγίως σε καρότσα αγροτικού.

Παρακολουθώντας λοιπόν τις κινήσεις του πομπού διαπίστωσαν ότι το αγροτικό στο οποίο είχε φορτωθεί το ηλεκτροκίνητο πατίνι κινήθηκε προς κεφαλοχώρι του δήμου Ηρακλείου.

Σταμάτησε για λίγη ώρα έξω από συγκεκριμένη καφετέρια του οικισμού και στην συνέχεια ο πομπός κατέγραψε να κινείται προς κάποιο συγκεκριμένο σπίτι όπου και ακινητοποιήθηκε.

Ο ίδιος πάντως ισχυρίστηκε, σύμφωνα με το cretalive.gr, ότι οι προθέσεις του παρεξηγήθηκαν. Ναι μεν πήρε το ηλεκτροκίνητο πατίνι, όχι όμως για να το κλέψει, αλλά να το …προστατεύσει από κλοπή καθώς είδε ύποπτες κινήσεις. Είχε σκοπό να το επιστρέψει την επόμενη ημέρα.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις