Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Ηράκλειο: Ο κρεοπώλης με χτύπησε πισώπλατα μπροστά στα μάτια του παιδιού μου

Ηράκλειο: Ο κρεοπώλης με χτύπησε πισώπλατα μπροστά στα μάτια του παιδιού μου

Σοκάρει η περιγραφή του πελάτη κρεοπωλείου στο Ηράκλειο ο οποίος έπεσε θύμα άγριας επίθεσης από τον κρεοπώλη. «Δέχτηκα επίθεση πισώπλατα μπροστά στα μάτια του παιδιού μου», λέει ο πελάτης. Καταδίκασε την επίθεση ο Σύνδεσμος Κρεοπωλών Νομού Ηρακλείου.

Ο 46χρονος Δ.Β περιέγραψε στο cretapost, τι συνέβη μέσα στο κρεοπωλείο το μεσημέρι του Σαββάτου (16.10.2021), καθώς και τον ξυλοδαρμό του από τον κρεοπώλη, μπροστά στα μάτια του 15χρονου γιου του, ο οποίος βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητο το οποίο είχε παρκάρει έξω από το κρεοπωλείο!

Το γεγονός ότι όλα συνέβησαν δι’ ασήμαντον αφορμήν, μόνο και μόνο επειδή ο πελάτης επέλεξε να μην αγοράσει το προϊόν επειδή η τιμή ήταν αυξημένη σε σχέση με αυτή που αναγραφόταν στο ταμπελάκι στη βιτρίνα, σοκάρει, ενώ το περιστατικό καταδίκασε και ο Σύνδεσμος Κρεοπωλών Νομού Ηρακλείου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κρεοπώλης που χτύπησε τον 46χρονο δεν έχει συλληφθεί!

Ηράκλειο: Πώς έγιναν όλα

Όλα ξεκίνησαν όταν ο 46χρονος άνδρας πήγε σε γνωστό κρεοπωλείο, σε κεντρική λεωφόρο του Ηρακλείου, προκειμένου να αγοράσει κρέας.

Αφού επέλεξε το κομμάτι που ήθελε πήγε στο ταμείο όπου, σύμφωνα με την καταγγελία, διαπίστωσε ότι η τιμή ήταν αυξημένη σε σχέση με αυτή που αναγραφόταν στο ταμπελάκι στη βιτρίνα.

«Το ράφι στη βιτρίνα έγραφε τιμή 4,99 ευρώ και στο ταμείο 5.99 ευρώ. Είχε κάνει άλλο ζύγισμα; Δεν ξέρω με ποιο τρόπο έχει ρυθμίσει τις ζυγαριές του και βγάζουν το ίδιο προϊόν με δύο τιμές…».

Έκανα παρατήρηση στην ταμία, λέγοντας χαρακτηριστικά: Κοπελιά, στο ράφι λέτε 4,99 και πας να μου χτυπήσεις 5,99 ευρώ. Αυτό, απαντάει, είναι κάτι άλλο. Τι κάτι άλλο, της λέω εγώ; Σας ευχαριστώ πολύ, αλλά δε θα ψωνίσω.

Click4more: Ηράκλειο: Κρεοπώλης έδειρε πελάτη επειδή δεν αγόρασε το ακριβό κρέας

Ο 39χρονος κρεοπώλης τότε, εμφανώς οργισμένος, ακολούθησε τον 46χρονο και του επιτέθηκε την ώρα που πήγε να μπει στο αυτοκίνητό του.

Μάλιστα, του έριξε γροθιές στο κεφάλι, ενώ έσπρωξε με βία την πόρτα του αυτοκινήτου και του «έπιασε» το πόδι με αποτέλεσμα ο 46χρονος να υποστεί κάταγμα. Παράλληλα, προκάλεσε υλικές ζημιές στο αυτοκίνητο.

Ηράκλειο: Όλα έγιναν μπροστά στα μάτια του 15χρονου γιου 

«Στο αμάξι με περίμενε ο γιος μου, ο οποίος είναι 15 χρόνων. Όλα αυτά εκτυλίχθηκαν μπροστά στα μάτια του. Το παιδί σοκαρίστηκε βλέποντας αυτό το περιστατικό και μάλιστα χωρίς να δώσω αφορμή», είπε ο Δ.Μ στο cretapost.

«Εγώ αυτόν τον άνθρωπο, τον γνώριζα μόνο φυσιογνωμικά και ήταν η δεύτερη φορά που επισκεπτόμουν το κατάστημα αυτό γιατί συνήθως ψωνίζω από τα σούπερ μάρκετ της εταιρίας που δουλεύω… Αυτός με πήρε στο κυνήγι κι όταν έμπαινα στο αμάξι, ήρθε πισώπλατα κι έκανε αυτό το σκηνικό. Δεν είχα δηλαδή αντιληφθεί ότι ήταν πίσω μου. Εκείνος έλεγε ότι του ερχόταν στο μυαλό. Ό,τι βρισιά υπάρχει την είπε».

Ο 46χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, ενώ ειδοποίησε την αστυνομία καταθέτοντας μήνυση εναντίον του κρεοπώλη.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις