Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Ηράκλειο: Οδηγική συμπεριφορά που εξοργίζει – Το βίντεο που κάνει το γύρο του διαδικτύου [vid]

ΦΩΤΟ από flashnews.gr
ΦΩΤΟ από flashnews.gr

Διερχόμενοι οδηγοί και κάτοικοι της περιοχής, προσπαθούσαν να πιστέψουν στα μάτια τους. Απίθανες εικόνες την ώρα που καθημερινά θρηνούμε θύματα σε τροχαία δυστυχήματα…

Και ενώ νομίζεις ότι τα έχεις δει όλα στους δρόμους της Κρήτης, υπάρχουν κάποιοι οδηγοί που έρχονται να σε διαψεύσουν αποδεικνύοντας ότι η ανευθυνότητα δεν έχει ταβάνι. Οδηγός έβγαλε την ελιά να… πάρει τον αέρα της στην παλαιά εθνική οδό Χερσονήσου – Γουβών. Το βίντεο τράβηξε διερχόμενος οδηγός που κατέγραψε τον ασυνείδητο οδηγό να έχει βάλει ολόκληρη ελιά στην καρότσα του αγροτικού και να τη μεταφέρει.

Δεν χρειάζεται να πούμε για το τι θα μπορούσε να συμβεί αν η ογκώδης ελιά που ούτως ή άλλως δεν ήταν σταθερή ειδικά όπως ήταν τοποθετημένη κάθετα, έγερνε και έπεφτε. Αυτό είναι όμως κάτι που δεν απασχολεί τόσο ανεύθυνος οδηγούς όταν σκέφτονται πώς θα κάνουν τη δουλειά τους. Όπως αναφέρει ο αναγνώστης στο μήνυμά του: “Η ελιά πάει βόλτα…ανευθυνος οδηγός κουβαλά πελώρια ελιά με το φορτηγάκι στον κεντρικό δρόμο της Χερσονήσου… Η ελιά που έχει μετατοπιστεί στην καρότσα θέτει σε κίνδυνο όλα τα διερχόμενα αυτοκίνητα.”

Πηγή: flashnews.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε