Τετάρτη, 1 Μαΐ
18oC Αθήνα

Ηράκλειο: Οδήγηση μηχανής πάνω σε διπλό στρώμα – Το τερμάτισε και έγινε viral για την ασυνειδησία του

Ηράκλειο: Οδήγηση μηχανής πάνω σε διπλό στρώμα – Το τερμάτισε και έγινε viral για την ασυνειδησία του

Το μηχανάκι στο Ηράκλειο ήταν αδύνατον να περάσει απαρατήρητο. Ο οδηγός ήθελε όπως φαίνεται να μεταφέρει ένα διπλό στρώμα πάση θυσία και αποφάσισε να ρισκάρει…

Το μηχανάκι κινείται σε δρόμο στο Ηράκλειο και το διπλό στρώμα ξεχωρίζει. Είναι νύχτα και οι εικόνες προκαλούν έκπληξη και αίσθηση. Οδηγός που ακολουθεί καταγράφει με το κινητό του τηλέφωνο. Το μηχανάκι συνεχίζει και όπως φαίνεται στο βίντεο, στο δρόμο υπάρχουν ακόμα και στροφές που η ορατότητα είναι περιορισμένη. Από καθαρή τύχη δεν σημειώνεται ατύχημα. Με τους περαστικούς να μένουν έκπληκτοι και τον ίδιο να συνεχίζει μέχρι να φτάσει στον τελικό του προορισμό.

Με ένα άκρως επικίνδυνο τρόπο επέλεξε να μεταφέρει ένα διπλό στρώμα ένας άνδρας σε γειτονιά στο Ηράκλειο. Ο ίδιος φαίνεται πως δεν μπορούσε να βρει αγροτικό για τη μεταφορά του στρώματος και έτσι πήρε το μηχανάκι του, φόρτωσε το διπλό στρώμα, κάθισε πάνω του και ξεκίνησε την διαδρομή του.

Οι εικόνες αυτές προκάλεσαν αίσθηση τόσο στους οδηγούς των άλλων οχημάτων, που έκαναν ελιγμούς για να τον αποφύγουν, όσο και στους περαστικούς που δεν πίστευαν στα μάτια τους.

Το ευτύχημα ήταν πως από θαύμα δεν θρηνήσαμε κάποιο θύμα από την επικίνδυνη απόφαση του συγκεκριμένου οδηγού. Δείτε το βίντεο του cretapost.gr…

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις