Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Ηράκλειο: Οδηγός έζησε στο τιμόνι αυτό που φοβόταν – Η εικόνα σε δρόμο που τον έκανε να τα χάσει

Ηράκλειο: Οδηγός έζησε στο τιμόνι αυτό που φοβόταν – Η εικόνα σε δρόμο που τον έκανε να τα χάσει

Η είδηση έρχεται από το Ηράκλειο, με τον οδηγό να αναγκάζεται να φρενάρει. Τα όσα έζησε προκαλούν συζητήσεις στην πόλη, με τους στενούς συγγενείς του, να είναι έντονα προβληματισμένοι…

Διπλή αστυνομική επιχείρηση στο Ηράκλειο, με έναν οδηγό αυτοκινήτου να οδηγείται αρχικά με χειροπέδες σε αστυνομικό τμήμα της πόλης. Αναγκάστηκε να φρενάρει μετά από σήμα των αστυνομικών. Δεν είχε περιθώρια να τους αποφύγει. Σε έλεγχο που ακολούθησε βρέθηκε η κοκαϊνη που μετέφερε και χρηματικό ποσό άνω των 1.000 ευρώ. Οι αστυνομικοί συνέχισαν, αξιοποίησαν όλες τις πληροφορίες που είχαν συγκεντρώσει και λίγο αργότερα προχωρούσαν στη σύλληψη και ενός δεύτερου ατόμου.

Στη σύλληψη δύο ατόμων που κατηγορούνται για παραβάσεις της νομοθεσίας για ναρκωτικές ουσίες, προχώρησαν χθες 29 Νοεμβρίου, αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηρακλείου. Σύμφωνα με την αστυνομία, στο πλαίσιο ελέγχων, εντοπίστηκε και ακινητοποιήθηκε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε ένας εκ των δύο Ελλήνων, στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 16 αυτοσχέδιες συσκευασίες (φιξάκια) με κοκαΐνη συνολικού βάρους οκτώ γραμμαρίων και το χρηματικό ποσό των χιλίων εκατόν είκοσι ευρώ.

Σε περιοχή του Δήμου Ηρακλείου επίσης, αστυνομικοί της ίδιας υπηρεσίας εντόπισαν τον δεύτερο, ο οποίος στην κατοχή του και στην οικία του είχε 870,7 γραμμάρια κάνναβης, δύο αυτοσχέδιες συσκευασίες με κοκαΐνη σε μορφή βράχου συνολικού βάρους 37,6 γραμμαρίων, δύο αυτοσχέδιες συσκευασίες κοκαΐνης (φιξάκια) συνολικού βάρους 1 γραμμαρίου και δύο ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας.

Επιπλέον, κατασχέθηκαν τρία Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα και μια δίκυκλη μοτοσυκλέτα ως μέσα μεταφοράς ναρκωτικών ουσιών. Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηρακλείου.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις