Κυριακή, 28 Απρ.
21oC Αθήνα

Ηράκλειο: Παράσυρση και τραυματισμός από φορτηγό στο γκαράζ του πλοίου «Κρήτη ΙΙ»

Ηράκλειο: Παράσυρση και τραυματισμός από φορτηγό στο γκαράζ του πλοίου «Κρήτη ΙΙ»

Το φορτηγό άρχισε να κάνει όπισθεν για να μπει στο πλοίο που ήταν δεμένο στο Ηράκλειο. Ο άντρας που βρισκόταν πίσω δεν κατάφερε να απομακρυνθεί και κατέληξε τραυματισμένος σε νοσοκομείο…

Σοβαρό ατύχημα στο Ηράκλειο, με έναν 38χρονο να μεταφέρεται με κατάγματα στα πλευρά, σε νοσοκομείο της πόλης. Ο ναύτης βρισκόταν στην ράμπα ανόδου προς το γκαράζ του πλοίου «Κρήτη ΙΙ» όταν ένα φορτηγό ξεκίνησε να κάνει όπισθεν για να μπει στο γκαράζ. Παρασύρθηκε και έπεσε τραυματισμένος. Στο σημείο κλήθηκε ασθενοφόρο που τον μετέφερε σε νοσοκομείο του Ηρακλείου.

Ένας 38χρονος ναύτης τραυματίστηκε, όταν παρασύρθηκε από φορτηγό την ώρα που ο οδηγός του έκανε όπισθεν για να μπει στο γκαράζ πλοίου της γραμμής Ηράκλειο – Πειραιάς.

Το ατύχημα συνέβη την Τρίτη 4 Ιουλίου, το απόγευμα κατά τη διαδικασία φόρτωσης του πλοίου «ΚΡΗΤΗ ΙΙ», το οποίο ήταν δεμένο στο λιμάνι του Ηρακλείου.

Ο 41ος ετών οδηγός φορτηγού οχήματος δημόσιας χρήσης, κατά τη διενέργεια οπισθοπορείας στην ράμπα ανόδου προς το γκαράζ του πλοίου, δεν υπολόγισε καλά και παρέσυρε τον 38χρονο ναύτη, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει.

Ο 38χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο ΠΑΓΝΗ για την παροχή ιατρικής περίθαλψης. Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, έχει υποστεί κατάγματα στα πλευρά και είναι εκτός κινδύνου. Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηρακλείου.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις