Παρασκευή, 29 Μαρ.
22oC Αθήνα

Ηράκλειο: Πατέρας και γιος πίσω από 6 κλοπές – Χτυπήματα σε σπίτια και καταστήματα!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Έξι υποθέσεις κλοπών και μια απόπειρα κλοπής που διαπράχθηκαν σε καταστήματα, σπίτια και εκκλησία, σε περιοχές των δήμων Αχαρνών Αστερουσίων και Μινώα Πεδιάδος εξιχνιάσθηκαν με τη σύλληψη…

από αστυνομικούς, πατέρα και γιου ηλικίας 47 και 22 χρονών. Ειδικότερα, από την προανάκριση του Αστυνομικού Τμήματος Αρκαλοχωρίου και την μεθοδευμένη έρευνα, προέκυψε ότι τα δύο άτομα κατά το χρονικό διάστημα από το Νοέμβριο 2016 έως και την 11.2.2017, διέπραξαν συνολικά έξι κλοπές σε καταστήματα και οικίες και μια απόπειρα κλοπής σε ιερό ναό, αφαιρώντας χρήματα, κοσμήματα, διάφορα αντικείμενα και είδη καπνού.

Σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στα σπίτια τους σε περιοχή του δήμου Μινώα Πεδιάδος, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, μέρος των αφαιρεθέντων αντικειμένων. Επιπλέον, στο σπίτι του 22χρονου βρέθηκε και κατασχέθηκε μια συσκευασία η οποία περιείχε ποσότητα καπνού βάρους, 300 γραμμαρίων, που δεν έφερε την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης και ως εκ τούτου στερείτο τελωνειακού ελέγχου και σήμανσης. Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Αρκαλοχωρίου, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε