Σάββατο, 20 Απρ.
11oC Αθήνα

Ηράκλειο: Πέθανε βρέφος δύο ημερών – Στο αστυνομικό τμήμα ο πατέρας του σε κατάσταση σοκ

Ανείπωτη τραγωδία στο Ηράκλειο με ένα βρέφος μόλις δύο ημερών να χάνει τη ζωή του. Θρίλερ με τις συνθήκες θανάτου…

Το βρέφος γεννήθηκε στο Ρέθυμνο και έφυγε από τη ζωή μόλις δύο μέρες μετά στο Ηράκλειο. Με τον πατέρα του, να πηγαίνει σοκαρισμένος σε αστυνομικό τμήμα για να ζητήσει τη διερεύνηση της υπόθεσης. Το αγγελούδι σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες παρουσίασε επιπλοκές, όμως για την ώρα δεν έχουν αποσαφηνιστεί τα αίτια του θανάτου του.

Δεν πρόλαβε να έρθει στον κόσμο και άφησε την τελευταία του πνοή. Ο λόγος για ένα νεογέννητο βρέφος το οποίο «έσβησε» χθες (14-03-2022) στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου όπου νοσηλευόταν, σκορπώντας ανείπωτο πόνο στους γονείς του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το κοριτσάκι γεννήθηκε στις 12 Μαρτίου στο νοσοκομείο Ρεθύμνου και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Ηρακλείου καθώς παρουσίασε επιπλοκές. Όμως χθες, το βρέφος άφησε την τελευταία του πνοή.

Σύμφωνα με το creta24.gr, ο 40χρονος πατέρας του βρέφους ανέφερε το γεγονός στο αστυνομικό τμήμα Ρεθύμνου και πλέον έχει διαταχθεί η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου του.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις