Τετάρτη, 17 Απρ.
20oC Αθήνα

Ηράκλειο: Πήδηξε στο κενό για να αποφύγει τη σύλληψη για χρέη – Πανικός στα ενετικά τείχη!

Ηράκλειο

Είδε τους αστυνομικούς μπροστά τους και πίστεψε πως η σύλληψη για χρέη στο δημόσιο ήταν αναπόφευκτη. Τα όσα ακολούθησαν στο Ηράκλειο δεν έχουν προηγούμενο…

Μια απίστευτη υπόθεση εκτυλίχτηκε το πρωί στο Ηράκλειο, όταν ένας άνδρας πήδηξε στο κενό από ύψος 4 μέτρων ακριβώς κάτω από το Αρχαιολογικό Μουσείο, στο κέντρο της πόλης! Όλα εκτυλίχτηκαν μέσα σε ελάχιστα λεπτά όταν η ομάδα ΔΙΑΣ της Αστυνομίας σταμάτησε σε έλεγχο έναν άνδρα για να τον ταυτοποιήσει και εκεί του ανακοινώθηκε πως εκκρεμεί εις βάρος του καταδικαστική απόφαση για χρέη.

Η βεβαιότητα πως θα περνούσε την πόρτα του κρατητηρίου έκαναν τον άνδρα να αντιδράσει αιφνίδια και άρχισε να τρέχει προς την οδό Μποφόρ. Ξαφνικά πήδηξε από τα ενετικά τείχη και από ύψος 4 μέτρων μπροστά στα έκπληκτα μάτια των αστυνομικών! Ο άνδρας, που μάλλον φθηνά την έβγαλε, έσπασε το πόδι του και μεταφέρθηκε στο εφημερεύον νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται φρουρούμενος. Η υπόθεση έχει προκαλέσει αναστάτωση στο Ηράκλειο και κατά τη διάρκεια της ημέρας, αναμένονται επίσημες ανακοινώσεις από την αστυνομία.

Τα δάκρυα συνταξιούχου στη Λάρισα

Τα δάκρυα συνταξιούχου στη Λάρισα, φωτίζουν το δράμα που ζει τους τελευταίους μήνες λόγω του ΕΝΦΙΑ. Πρόκειται για έναν συνταξιούχο από τη Μαγνησία που εξήγησε μπροστά στις κάμερες και τους δημοσιογράφους που κάλυψαν χθες την πανθεσσαλική διαμαρτυρία των συνταξιούχων στην Κεντρική πλατεία της Λάρισας, τις αγωνίες του. Επιδεικνύοντας στις κάμερες την κατασχετήρια έκθεση περιουσίας, είπε πως χάνει το πατρικό του σπίτι επειδή αδυνατεί να πληρώσει τα 1.400 ευρώ που αντιστοιχούν στον ΕΝΦΙΑ.

«Είναι κατασχετήριο για το σπίτι που είχε γράψει προ δέκα ετών η μητέρα μου στο παιδί μου το οποίο όταν θα γίνει κι αυτό 18 χρονών θα πάει φυλακή γιατί σήμερα χρωστά κι αυτό άλλα 1.400 ευρώ κι ας είναι δέκα χρονών. Όταν θα’ ρθουν να πάρουν το σπίτι μου θα το πάρουν πάνω απ’ το πτώμα μου» είπε ο συνταξιούχος ξεσπώντας σε λυγμούς. Δείτε το σχετικό βίντεο που κάνει το γύρο του διαδικτύου…

Πηγή: cretalive.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις