Παρασκευή, 29 Μαρ.
25oC Αθήνα

Ηράκλειο: Πήγαν στην κηδεία αλλά ο νεκρός δεν ήταν εκεί – Το μπέρδεμα και οι απίθανες καταστάσεις!

Ηράκλειο: Πήγαν στην κηδεία αλλά ο νεκρός δεν ήταν εκεί – Το μπέρδεμα και οι απίθανες καταστάσεις!

Ενα μακάβριο όσο και ασυνήθιστο περιστατικό απασχολεί την τοπική επικαιρότητα στο Ηράκλειο, με αφορμή τον θάνατο στο ΠΑΓΝΗ ενός 79χρονου από χωριό της Μεσαράς…

Το πρόβλημα προέκυψε όταν διαπιστώθηκε θέμα ταυτοπροσωπίας του άτυχου άνδρα, καθώς με άλλο μικρό όνομα εμφανιζόταν σε επίσημα έγγραφα και άλλο ήταν το όνομα που τον ήξεραν και τον φώναζαν όλοι.

Η διοίκηση του νοσοκομείου, ως όφειλε, ζήτησε στη συνδρομή της ΕΛ.ΑΣ και την προανάκριση διενεργεί το Α.Τ. Φαιστού. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα, να καθυστερεί η ταφή του και να καλούνται τώρα τα παιδιά του, να αποδείξουν ποιος ήταν ο πατέρας τους: Μιχάλης όπως τον ήξεραν όλοι, ή Γιώργος, όπως αναγράφεται στην ταυτότητα.

Η εξόδιος ακολουθία εψάλη χθες (27-11-2018), χωρίς ωστόσο να ακουλουθήσει η ταφή, καθώς η σορός του 79χρονου, βρίσκεται ακόμη στο ΠΑΓΝΗ, μέχρι να ξεκαθαρίσει το θολό τοπίο.

Το περιστατικό επιβεβαιώθηκε και από τον διοικητή του ΠΑΓΝΗ Ιωάννη Τασσόπουλο ο οποίος τόνισε ότι θα πρέπει να ταυτοποιηθούν τα στοιχεία του νεκρού από τις αρμόδιες υπηρεσίες και έπειτα να ακολουθήσει η μεταφορά της σορού στο χωριό. Το θέμα, όπως είπε, έχουν αναλάβει η αστυνομία και οι αρμόδιες υπηρεσίες.

Πηγή: ekriti.gr, neakriti.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις