Δευτέρα, 29 Απρ.
19oC Αθήνα

Ηράκλειο: «Πήγε να με στραγγαλίσει 6 φορές» αποκαλύπτει η γυναίκα που τη χτυπούσε ο σύντροφός της ενώ οδηγούσε

Ηράκλειο: «Πήγε να με στραγγαλίσει 6 φορές» αποκαλύπτει η γυναίκα που τη χτυπούσε ο σύντροφός της ενώ οδηγούσε

Ένας εφιάλτης ήρθε στο φως από τον τυχαίο αστυνομικό έλεγχο στο Ηράκλειο! Η 60χρονη, στην κατάθεσή της, φέρεται να υποστήριξε ότι επί 7 ολόκληρα χρόνια ζούσε δίπλα στον 45χρονο σύντροφό της, κακοποίηση και κακομεταχείριση.

Νέα τροπή παίρνει στο ενδοοικογενειακό επεισόδιο που εκτυλίχθηκε στο Ηράκλειο με την επίθεση που δέχθηκε η 60χρονη από τον 45χρονο σύντροφό της ενώ εκείνη οδηγούσε.

Όπως διαπιστώθηκε από τους αστυνομικούς που περνούσαν από το σημείο για να πάνε σε άλλο συμβάν, ο άνδρας στη θέση του συνοδηγού χτυπούσε την ανήμπορη οδηγό.

Η σκηνή βίας που είδαν οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ., δεν ήταν ένα απλό ενδοοικογενειακό περιστατικό, αλλά αποκαλύφθηκε ένα… δράμα που ζούσε η 60χρονη δίπλα στον 45χρονο εδώ και επτά ολόκληρα χρόνια!

Σύμφωνα με το Cretalive.gr, στην κατάθεσή της η 60χρονη φέρεται να υποστήριξε ότι επί 7 ολόκληρα χρόνια ζούσε δίπλα του την κακοποίηση και την κακομεταχείριση, ενώ κατήγγειλε ότι 6 φορές αποπειράθηκε να τη στραγγαλίσει και θα μπορούσε να τη σκοτώσει!

Σε βάρος του 45χρονου ασκήθηκε δίωξη ακόμα και για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση, ενώ παραπέμφθηκε στην ανακρίτρια Ηρακλείου για να απολογηθεί, την Παρασκευή, 23 Ιουνίου.

Σε βάρος του 45χρονου ασκήθηκε δίωξη, αναλυτικά, για:

– Απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση

-Επικίνδυνη σωματική βλάβη σε βάρος αδύναμου προσώπου κατ’ εξακολούθηση

-Βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη σε βάρος αδύναμου προσώπου

-Ενδοοικογενειακή προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας

-Απειλή κι εξύβριση κατ’ εξακολούθηση και

– Μεθόδευση πρόκλησης έντονου σωματικού και ψυχικού πόνου κατ’ εξακολούθηση.

Την υπόθεση έχει αναλάβει το Γραφείο Αντιμετώπισης Ενδοοικογενειακής Βίας, ενώ οι εφιαλτικές ώρες που έζησε δίπλα στον σύντροφό της η γυναίκα αυτή, που αντιμετωπίζει και κινητικά προβλήματα, αποτυπώθηκαν στο βαρύτατο κατηγορητήριο.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις