Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

Ηράκλειο: Προσωρινά κρατούμενος ο 46χρονος για τον βιασμό της 13χρονης θετής κόρης του

Ηράκλειο: Προσωρινά κρατούμενος ο 46χρονος για τον βιασμό της 13χρονης θετής κόρης του
neakriti.gr

Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε o 46χρονος που κατηγορείται για τον βιασμό της 13χρονης θετής κόρης του στο Ηράκλειο και μάλιστα όταν η μητέρα της έφερνε στον κόσμο το παιδί τους. 

Υπενθυμίζεται, ότι ο εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη για βιασμό και κατάχρηση ανηλίκου που δεν έχει συμπληρώσει τα 14 έτη στον 46χρονο πατριό για τον βιασμό της 13χρονης στο Ηράκλειο.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, θα κληθούν να καταθέσουν τα ετεροθαλή αδέρφια της 13χρονης, καθώς το κορίτσι υποστηρίζει ότι ήταν μπροστά στις αποτρόπαιες πράξεις.

Σημειώνεται ότι στο πλευρό του 46χρονου βρέθηκαν η σύντροφος και η αδερφή του. 

Ωστόσο, όπως ανέφερε μιλώντας στο neakriti.gr ο συνήγορος υπεράσπισης του 46χρονου, Ελευθέριος Κάρτσωνας, η εκδοχή του εντολέα του, αλλά και της συζύγου του (και μητέρας της 13χρονης μαθήτριας) είναι πολύ διαφορετική από τα όσα έχουν καταγγελθεί.

Ο δικηγόρος θέτει εμφατικά το ζήτημα της αξιοπιστίας της μικρής μαθήτριας, καθώς στο παρελθόν «έχει καταληφθεί να λέει ψέματα σε σοβαρά θέματα, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται έριδες».

Η μαθήτρια έχει καταγγείλει πως ο πατριός της την κακοποιούσε σεξουαλικά από το καλοκαίρι του 2020. Το τελευταίο χρονικά συμβάν συνέβη μόλις πριν από μερικά 24ωρα κι ενώ βρίσκονταν στο σπίτι τα άλλα αδερφάκια της.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις