Παρασκευή, 26 Απρ.
20oC Αθήνα

Ηράκλειο: Πτώμα άντρα στη θάλασσα – Φόβοι ότι η σορός ανήκει στον 44χρονο αγνοούμενο

Ηράκλειο: Πτώμα άντρα στη θάλασσα – Φόβοι ότι η σορός ανήκει στον 44χρονο αγνοούμενο

Έντονη είναι η κινητοποίηση των αρχών εξαιτίας ενός πτώματος που εντοπίστηκε στην θαλάσσια περιοχή της Παντάνασσας στην Κρήτη. Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα συνέβησαν λίγο μετά τις 11.30 το πρωί όταν η σορός ενός άντρα εντοπίστηκε στη θάλασσα.

Άμεσα άνδρες του λιμενικού σώματος βρέθηκαν στο σημείο και περισυνέλλεξαν την σορό. Οι πρώτες εικασίες αναφέρουν πως πρόκειται πιθανότατα για την σορό του 44χρονου αγνοούμενου επί 13 μέρες.

Υπενθυμίζεται ότι χθες ξεκίνησε νέος κύκλος ερευνών για τον εντοπισμό του 44χρονου καθώς νέα στοιχεία είχαν φτάσει στα χέρια των αρχών από καταθέσεις συγγενών και μαρτύρων οι οποίοι ανέφεραν επιπλέον μέρη όπου μπορεί να βρίσκεται ο 44χρονος.

Η αγωνία της οικογένειας από την πρώτη στιγμή ήταν τεράστια καθώς ο 44χρονος είχε πέσει θύμα τροχαίου ατυχήματος λίγο πριν την εξαφάνισή του.

Όπως αναφέρουν οι συγγενείς του, τα ίχνη του 44χρονου χάθηκαν την περασμένη Πέμπτη από την περιοχή του Γαζίου. 48 ώρες αργότερα βρέθηκε το όχημά του εγκαταλελειμμένο στην περιοχή του Παλαιόκαστρου, λίγο πριν την γέφυρα. Ο ίδιος είχε χτυπήσει στο κεφάλι μετά από τροχαίο ατύχημα και ίσως βρίσκεται σε σύγχυση.

Μάλιστα, η οικογένειά του είχε απευθύνει έκκληση σε όποιον γνωρίζει το ο,τιδήποτε να απευθυνθεί στις αρχές.

Πηγή: cretapost.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις