Δευτέρα, 29 Απρ.
18oC Αθήνα

Ηράκλειο: Πυροβολισμοί σε μάντρα με οικοδομικά υλικά – Κάμερες ασφαλείας οδηγούν τους αστυνομικούς

Ηράκλειο: Πυροβολισμοί σε μάντρα με οικοδομικά υλικά – Κάμερες ασφαλείας οδηγούν τους αστυνομικούς

Σε εξέλιξη οι έρευνες των αστυνομικών στο Ηράκλειο για την εξιχνίαση της επίθεσης. Οι πυροβολισμοί αναστάτωσαν μια ολόκληρη περιοχή…

Οι πυροβολισμοί είχαν ως στόχο μια μάντρα με οικοδομικά υλικά στο Ηράκλειο. Οι δράστες που βρίσκονταν μέσα σε ένα αγροτικό αυτοκίνητο απομακρύνθηκαν, ωστόσο η στιγμή της μαφιόζικης επίθεσης έχει καταγραφεί από κάμερες ασφαλείας της περιοχής. Τα βίντεο βρίσκονται στα χέρια αστυνομικών και αναλύονται. Υπάρχει αισιοδοξία ότι μέσα στις επόμενες ώρες θα υπάρξουν εξελίξεις και πιθανότατα οι πρώτες συλλήψεις για το χτύπημα. Για την ώρα οι Αρχές τονίζουν πως οι έρευνες στρέφονται προς πάσα κατεύθυνση.

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των Aρχών για περιστατικό με πυροβολισμούς που σημειώθηκε σε επιχείρηση στο Ηράκλειο. Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα συνέβησαν χθες το πρωί (09-04-2023) όταν άγνωστα άτομα που επέβαιναν σε αγροτικό αυτοκίνητο σταμάτησαν μπροστά από μία μάντρα οικοδομικών υλικών και άνοιξαν πυρ εναντίον της ενώ στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή.

Στο σημείο επικράτησε αναστάτωση με κατοίκους της περιοχής να βγαίνουν στα μπαλκόνια τους και να ειδοποιούν τις Αρχές. Άνδρες της αστυνομίας προχώρησαν σε μία πρώτη αυτοψία στον χώρο όπου βρήκαν κάλυκες οι οποίες πιθανότατα παραπέμπουν σε χρήση καλάσνικοφ.

Η είσοδος της επιχείρησης φέρει ζημιές ενώ ήδη οι αστυνομικοί έχουν συλλέξει υλικό από τις κάμερες κλειστού κυκλώματος από παρακείμενες επιχειρήσεις.

Σύμφωνα με το cretapost.gr, οι έρευνες στρέφονται προς πάσα κατεύθυνση ενώ δεν αποκλείεται το γεγονός πως σε λίγα 24ωρα θα υπάρχουν εξελίξεις.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις