Τρίτη, 30 Απρ.
17oC Αθήνα

Ηράκλειο: Σε κρίσιμη κατάσταση ο 29χρονος που δέχθηκε σφαίρα στο κεφάλι – Ένταλμα σύλληψης για 22χρονο

Ηράκλειο: Σε κρίσιμη κατάσταση ο 29χρονος που δέχθηκε σφαίρα στο κεφάλι – Ένταλμα σύλληψης για 22χρονο

Στάση αναμονής κρατούν οι γιατροί στη ΜΕΘ του Βενιζέλειου Νοσοκομείου στο Ηράκλειο της Κρήτης, εκεί όπου εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση, χωρίς ωστόσο να παρουσιάζει προς το παρόν περαιτέρω επιδείνωση, ο 29χρονος που βρέθηκε με σφαίρα στο κεφάλι στην περιοχή της Μεσαράς.

Υπενθυμίζεται πως ο 29χρονος δέχθηκε τη σφαίρα στο κεφάλι από έναν 22χρονο τα ξημερώματα της περασμένης Πέμπτης (3.8.2023) ενώ ήταν εν κινήσει με το αυτοκίνητό του. Ο 22χρονος δράστης παραμένει άφαντος ενώ το θύμα νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ εδώ και 4 ημέρες.

Ο διευθυντής της ΜΕΘ του Βενιζέλειου, Ανέστης Κιούλπαλης, δήλωσε στην ΕΡΤ πως ο 29χρονος πράγματι νοσηλεύεται σε πολύ σοβαρή κατάσταση αλλά δεν έχει παρουσιάσει άλλες επιπλοκές, γι’ αυτό και οι γιατροί περιμένουν. Άλλωστε, δεν μπορούν ακόμα να κάνουν χειρουργείο, επειδή οποιαδήποτε επέμβαση στο σημείο της σφαίρας θα μπορούσε να είναι μοιραία.

Άφαντος ο 22χρονος

Οι έρευνες των Αρχών είναι σε εξέλιξη για τον εντοπισμό του 22χρονου που κατηγορείται ότι πυροβόλησε τον 29χρονο στο κεφάλι. Έχει σχηματιστεί δικογραφία εις βάρος του και έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης από εισαγγελέα και ανακρίτρια.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, από την προανάκριση της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηρακλείου προκύπτει ότι ο 29χρονος και ο 22χρονος ίσως να είχαν τσακωθεί πριν τελικά ο ένας δεχθεί τον πυροβολισμό από τον άλλον. Αφορμή φαίνεται ότι υπήρξε μια προσπέραση στο δρόμο.

Αστυνομικές πηγές αποκάλυψαν στην ΕΡΤ ότι έχει καταγραφεί σε κάμερες ασφαλείας καταδίωξη και αναστροφή από το αυτοκίνητο που οδηγούσε το θύμα αλλά και ο πυροβολισμός εν κινήσει εναντίον του από τον 22χρονο που οδηγούσε αυτοκίνητο φίλου του.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις